Aa! Megami-sama! (2005)

Aa Megami-sama ICON by Animegun

Eredeti címああっ女神さまっ (2005)
Angol címAh! My Goddess: Season 1
Egyéb cím(ek)Oh! My Goddess TV
Besorolásanime, TV
Hossz24 rész
Év2005
Ismertető:
Főszereplője Morisato Keiichi, egy kicsit béna srác, akinek nincs valami nagy sikere a nőknél. Alacsony, átlagos és pénze sincs. Egy unalmas este épp ennivalót szeretne rendelni magának, de rossz számot tárcsáz. Egy gyönyörűséges istennő, Belldandyszáll le hozzá, hogy teljesítse egy kívánságát. Keiichi meggondolatlanul azt kívánja, hogy Belldandy örökre vele maradjon… Belldandy csak egy közvetítő, a kívánságokat nem ő bírálja el, de a Mindenható elfogadta a különleges óhajt…

Egy istennővel élni nem olyan egyszerű, mint az ember először hinné, főleg, hogy Belldandy jóindulatú, kedves és sosem hazudik. A bonyodalmak azzal elkezdődnek, hogy a kívánsággal Keiichi megszegte a kollégium szabályzatát, miszerint nem szabad lányokat felvinni a szobákba. Rögtön kirúgják a lánnyal együtt, s az éjszakát egy templomban töltik. Belldandy tisztasága a papot is megragadja, így maradhatnak.

Az iskolában nagy feltűnést kelt a gyönyörűséges istennő, a fiúk első naptól nagyon kedvelik. Sayokonak, az egyetem “királynőjének” ez már kevésbé tetszik. Furkálódásai beindítják a rendszert: Keiichi kívánsága az, hogy örökké Belldandyval lehessen, így másik lány már nem szakíthatja el őket.

Online részek:
CategoriesA