Ai Yori Aoshi (2002)

Képtalálat a következőre: „Ai Yori Aoshi ico”

Eredeti cím 藍より青し
Angol cím Bluer than Indigo
Egyéb cím(ek) Azul
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész × 23 perc
Dátum 2002.04.11 – 2002.09.26
Ismertető:
Hanabishi Kaoru egy átlagos, magányosan élő egyetemista, aki egy nap hazafelé tart az iskolából, és meglát egy eléggé elveszett, kimonót viselő lányt. Segít neki eligazodni, még a szandálját is megjavítja. A lány jövendőbeli férjét keresi, akit már kicsi korában kijelöltek neki, és akinek nyoma veszett. Véletlenek sorozata folytán a lány, Sakuraba Aoi-chan, a fiúnál tölti az éjszakát. Sőt kiderül, hogy pont Kaoru az, akit keres. A fiú viszont nem akar visszatérni hátrahagyott családjához.

Végül érdekes megoldás születik. Aoi-chan beköltözik az üresen álló családi villába nevelőnőjével, Miyabi-sannal, és persze Kaorut is viszik magukkal. Így végül csak egy fedél alatt kötnek ki. Hogy a helyzet bonyolultabb legyen, beköltözik még Kaoru két barátja is. Tina az eredetileg amerikai lány, aki már nem sokat tud angolul és a kissé ügyetlen Taeko-chan, aki házvezetőnő lesz. Így Kaoru körbe van véve 4 nővel, és még csak a történet elején járunk.

Kaoru és Aoi kapcsolatát persze Aoi apja, a Sakuraba család feje nem nézi jó szemmel, és a fiataloknak amúgy is nehéz, mivel a többiek előtt titkolniuk kell a kapcsolatukat. Hogy hogyan boldogulnak, és milyen nehézségek érik őket? Nézzétek meg!

Online részek:
KategóriákA
Írta: