Air Gear (2006)

Infó:

Eredeti cím エア・ギア
Angol cím Air Gear
Egyéb cím(ek) Airgear
Besorolás anime, TV
Hossz 25 rész
Dátum 2006

Ismertető:

Új görkorcsolya érkezett a pályára… A neve Air Trek és olyan sebességeket érhetsz el vele, amikről eddig csak álmodtál…

Történetünk főszereplője egy 13 éves fiú, Minami Itsuki, becenevén Ikki egy igen-igen forró és önfejű srác. Ikki összetűzésbe kerül egy csapattal, akiket “Skull Saders”-nek hívnak és Air Trek-kes felszerelésük van. Persze Ikki-hez ismét kegyes volt az ég, és enyhébb sérülésekkel megússza az egészet. Hazamegy, hogy a négy lány, akivel él, ellássák sebeit. Az a négy lány a négy Noyamano testvér, név szerint Rika, Uma, Ringo és Mikan.

Kicsivel később, amikor a lányok nincsenek otthon, Ikki véletlenül megtalál egy olyan dolgot, amit nagyon nem kellett volna. Megtalálja a lányok Air Trek-kes felszerelését. Persze ő ennek nagyon örül és örömmámorában elkobozza Rika felszerelését. Mikor ügyetlenül gyakorolgat, egy nő és egy férfi (másik két Air Trek-kes tag) elkapják Ikki-t és magukkal viszik, mikor meglátják rajta a felszerelését. Ugyanis a felszerelésen, amit Ikki visel, egy híres Air Trek-es banda címere szerepel, a Sleeping Forest-é. Tehát a négy lány, akikkel együtt él, nagyon híres banda tagjai. Egy illegálisan összehozott Air Trek-es összejövetelre viszik Ikki-t, akinek legnagyobb balszerencséjére ott van az a banda, akivel a történet elején összetűzésbe kerül.

Ám szerencséjére (vagy inkább balszerencséjére!? :D) megjelenik egy rendőr a helyszínen, aki véget akar vetni az egésznek. Miközben mindenki menekül, Ikki üldözőbe veszi a Skull Saders-t. Segítségére siet a 3 lány, Ume, Ringo és Mikan, hogy segítsenek rajta. Ám mire oda érnek, addigra Ikki kisebb-nagyobb sérülésekkel elintézi a csapatot.

Ikki ezek után úgy gondolja, hogy méltó arra, hogy ő is a Sleeping Forest címerét viselje, ám persze a lányok ebben cseppet sem biztosak és egyetértőek… Vajon sikerül neki belépést szereznie a csapatba? És ha igen, akkor mi lesz vele?

Nos, aki szereti az akciókat, annak ajánlom ezt az animét. És ha nincs ellenére egy kis ecchi (meztelen, nagyrészt nőket ábrázoló jelenetek, de akár erotikus képeket is tartalmazhatnak). Habár azért nem viszik nagyon túlzásba az ecchi-t (szerencsére), így még az is végigülheti, aki annyira nincs oda ezért a műfajért. A grafika itt is nagyon szép, a zene remekül illik az anime sportos és akciódús hangulatához. És a karakterek nagyon aranyosak és viccesek. De mikor harcról van szó, akkor persze megismerhetjük a nem annyira kedves arcukat. ^_^” Tehát mindenki üljön le szépen és nézze meg az animét!

Online részek:

Air Gear 01. rész online
Air Gear 02. rész online
Air Gear 03. rész online 
Air Gear 04. rész online
Air Gear 05. rész online
Air Gear 06. rész online
Air Gear 07. rész online
Air Gear 08. rész online
Air Gear 09. rész online
Air Gear 10. rész online
Air Gear 11. rész online
Air Gear 12. rész online
Air Gear 13. rész online
Air Gear 14. rész online
Air Gear 15. rész online
Air Gear 16. rész online
Air Gear 17. rész online
Air Gear 18. rész online
Air Gear 19. rész online
Air Gear 20. rész online
Air Gear 21. rész online
Air Gear 21.5 rész online
Air Gear 22. rész online
Air Gear 23. rész online
Air Gear 24. rész online
Air Gear 25. rész online

Ova:

1. rész
2. rész
3. rész

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákA

Vélemény, hozzászólás?