Akane-Iro ni Somaru Saka (2008)

Infó:

Eredeti cím あかね色に染まる坂
Angol cím Hill Dyed Rose Madder
Egyéb cím(ek) Akasaka
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2008

Ismertető:

Történetünk főszereplője Nagase Junichi, aki a húgával, Minatoval él együtt. A szüleik “titkos ügynökök”, akik folyton bevetésen vannak, így soha nincsenek otthon. Junichi-t a legtöbben csak úgy ismerik, hogy Geno Killer, aki mindenkivel elbánik, ha az útjába kerül. Persze ez nem igaz, mert csak a barátai találták ki, de pont ennek a pletykának köszönhetően menti meg Katagiri Yuuhi-t, akivel később még találkozni fog, ugyanis kiderül, hogy osztálytársak, mert a lány most iratkozott át.

Yuuhi és Junichi jól kijönnek egymással mindaddig, amíg Junichi félreértések tömkelegének következtében hirtelen megcsókolja a lányt. Természetesen Yuuhi ezt nem veszi jó néven, és meg is utálja ezért Junichi-t. Mindezt az is tetézi, hogy a szülők eldöntötték, hogy a két főhősünknek össze kell házasodniuk, és Yuuhi-nak oda kell költöznie leendő férjéhez…

A grafikája nagyon szép lett, de ez nem is csoda, mivel egy 2008-as animéről van szó. A zene sem lett rossz, illik az animéhez. Bár a School Days készítőinek a keze is benne van a dologban, a két anime között ég és föld a különbség. Egyedül a “kameraállások”, az átvezető a rész közepén és az ending stílusa emlékeztet erre.

Tehát kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik egy aranyos és vicces szerelmi történetet szeretnének látni.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákA

Vélemény, hozzászólás?