Akane-Iro ni Somaru Saka (2008)

Eredeti cím あかね色に染まる坂
Angol cím Hill Dyed Rose Madder
Egyéb cím(ek) Akasaka
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2008
Ismertető:
Történetünk főszereplője Nagase Junichi, aki a húgával, Minatoval él együtt. A szüleik “titkos ügynökök”, akik folyton bevetésen vannak, így soha nincsenek otthon. Junichi-t a legtöbben csak úgy ismerik, hogy Geno Killer, aki mindenkivel elbánik, ha az útjába kerül. Persze ez nem igaz, mert csak a barátai találták ki, de pont ennek a pletykának köszönhetően menti meg Katagiri Yuuhi-t, akivel később még találkozni fog, ugyanis kiderül, hogy osztálytársak, mert a lány most iratkozott át.

Yuuhi és Junichi jól kijönnek egymással mindaddig, amíg Junichi félreértések tömkelegének következtében hirtelen megcsókolja a lányt. Természetesen Yuuhi ezt nem veszi jó néven, és meg is utálja ezért Junichi-t. Mindezt az is tetézi, hogy a szülők eldöntötték, hogy a két főhősünknek össze kell házasodniuk, és Yuuhi-nak oda kell költöznie leendő férjéhez…

A grafikája nagyon szép lett, de ez nem is csoda, mivel egy 2008-as animéről van szó. A zene sem lett rossz, illik az animéhez. Bár a School Days készítőinek a keze is benne van a dologban, a két anime között ég és föld a különbség. Egyedül a “kameraállások”, az átvezető a rész közepén és az ending stílusa emlékeztet erre.

Tehát kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik egy aranyos és vicces szerelmi történetet szeretnének látni.

Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész
05.rész 06.rész 07.rész 08.rész
09.rész 10.rész 11.rész 12.rész
Ova

 

KategóriákA

Vélemény, hozzászólás?