Aquarion Evol (2012)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Aquarion Evol ico”

Infó:

Eredeti cím アクエリオンEVOL/

japán
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 2012

Ismertető:

Az Aquarion Evol a 2005-ös Sousei no Aquarion folytatása. A Sousei-hez képest újabb 12000 év telt el. A történet ott kezdődik, hogy Amato-kun egy moziban dolgozik és az egyik kedvenc filmjét, az “Aquaria égboltját” nézi, ami ott egy nagyon régi filmnek számít, így már szinte senki sem kíváncsi rá… egy lányt kivéve. Mikono-sannak hívják a lányt, akit Amato-kun, miután találkozik vele, randira is hív.

Közben a Neo-DIVA védi a földet a Bukott Angyaloktól (堕天使) egy (akkor még) Aquaria nevezetű robottal, ami három Vektorból áll és minden vektort egy-egy ember (Neo-DIVA katona) irányít, akit erre képeztek ki. A vektorok – ha egyesülnek – Aquaria formát vesznek fel és felerősítik a pilóták elemi erejét (elemi ereje elvileg minden Neo-DIVA katonának van). Az egyik bukott angyal támadás pont akkor és ott éri a Földet, ahol Amato-kun és Mikono-san randizik. Egy “véletlen baleset” folyamán rádől kettejükre egy szobor, ekkor tudjuk meg, hogy Amatónak is van Elemi ereje, ezt használva sikeresen megmenti Mikonót és valami véletlen folytán sikerül beszállniuk az egyik Vektorba, amit előtte az egyik Bukott szépen elintézett. Amikor Amatónak sikerült egyesülnie, nem Aquaria lesz belőle, hanem a Sousei-ből jól ismert Láng Szárny továbbfejlődött változata, azaz Aquarion EVOL.

Szvsz: Jó kis anime, akinek bejönnek a mechás harcok egy kis ecchivel és humorral tűzdelve, és aki látta az első évadot, a Sousei-t, annak nagyon ajánlom!

 

KategóriákA

Vélemény, hozzászólás?