Astarotte no Omocha! (2011)

Képtalálat a következőre: „Astarotte no Omocha! ico”

Eredeti cím アスタロッテのおもちゃ!
Angol cím Lotte’s Toy
Egyéb cím(ek) Lotte no Omocha!, Astarotte’s Toy
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 23 perc
Dátum 2011.04.11 – 2011.06.26
Ismertető:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Figyelem! Az anime izgalmakat és röhögőgörcsöt okozhat! 🙂 Ajánlom minden ecchi és vígjáték rajongónak 🙂

Előzmény

A mű egy mangaként kezdte pályafutását, melyet Yui Haga készített el és amely 2007. júliusában indult, valamint a mai napig fut. Az animét 2011. április 10-én kezdte el vetíteni a Tokyo MX.

Történet

Történetünk nagyrészt egy másik világban, azon belül is egy Ygvarland nevű királyságban játszódik. Ebben a világban mindenféle természetfeletti lények élnek, mint a vámpírok, tündérek, törpék, sárkányok stb., ám emberek egyáltalán nem, sőt, csak mesékből ismerik őket. Történetünk egyik főszereplője Ygvar Astarotte hercegnő, aki történetesen egy succubus. A succubus egy olyan lény, ami a férfiak életeszenciájával táplálkozik.Astarotte-nak is ezt kellene tennie, de nem teszi, mivel utálja a férfiakat. Olyannyira, hogy egész udvartartásában összesen csak egyetlen egy férfi van, az öreg cselédje. ÁmAstarotte egyik szolgálója, Judit folyton azzal zaklatja a hercegnőt, hogy ideje lenne elkezdenie férfiak életerejét szívni, hiszen már tíz éves és szüksége van rá az életben maradáshoz. Astarotte-t azonban ez nem nagyon érdekli, annyira utálja a férfiakat. Végül azt mondja neki Judit, hogy válasszon mindegy melyik fajból, de válasszon. Astarotte erre gyorsan rávágja, hogy ő egy ember férfit akar, gondolva, hogy ezzel Judit nem tud majd mit kezdeni. De ő ennél azért kitartóbb.

A kastélytól nem messze van egy fa, ami állítólag egy kapu, ami az emberek világába vezet, ám le van pecsételve egy igen erős varázslattal. Judit minden próbálkozása ellenére sem akar kinyílni. Ekkor hirtelen megjelenik Astarotte, hogy megállítsa, mire véletlenül kinyílik a kapu, amin Judit át is megy és a mi világunkban találja magát. Itt találkozik a 23 évesTouhara Naoya-val, és a 10 éves lányával Asuha-val (nem, nem írtam el a számokat). A fiú éppen munkát keresni megy és mikor Judit ezt meghallja, kap a lehetőségen. Felajánl a fiúnak egy munkát havi 500.000-es fizetéssel, amit aztán Asuha feltornáz 600 ezerre. A fiú gondolkodás nélkül elmegy Judittal anélkül, hogy tudná miféle munkát is vállalt el. Mikor visszajutnak Ygvarland-ba, akkor szembesül a fiú azzal, hogy miféle munka is lesz ez, ám ennek ellenére elvállalja azt.Astarotte természetesen folyamatosan megnehezíti a fiú dolgát, hogy megszabadulhasson tőle, ezzel is okozva neki jó néhány nehéz pillanatot.

Grafika, zene

Mivel ez az anime is a 2011-es év terménye, így gondolhatjátok, hogy a grafikája nem hagy különösebb kívánnivalót maga után, viszont azt kell mondjam, hogy e téren és a zene vonatkozásában nem beszélhetünk egy különösebben kiemelkedő műről. Nem rossz, de nem is tűnik ki különösebben. Talán a karakterek megjelenítése az egyetlen említésre méltó dolog, mivel ez valóban nagyon szépre sikeredett.

Személyes vélemény

Az anime története is már elég erőteljesen sugallja, hogy a fő hangsúlyt a poénokra helyezték és ezt nem is tették rosszul. Igazán ellazító, könnyed kis anime lett ez, jó poénokkal és némi perverzséggel megfűszerezve. Külön jó pont, hogy minden rész tartogat egy nagy megdöbbenést, amire az ember először azt hiszi, hogy félreolvasta, de mégsem. Az ecchi-vígjáték rajongóknak igazi csemegének számíthat.

Online részek:
 01.rész  02.rész  03.rész  04.rész
 05.rész  06.rész  07.rész  08.rész
 09.rész  10.rész  11.rész  12.rész

 

KategóriákA