Bastard!! Ankoku no Hakai Kami (1992-93)

Bastard!! ICON by Animegun

Eredeti címBASTARD!! 暗黒の破壊神
Angol címBastard
Egyéb cím(ek)バスタード!! 暗黒の破壊神
Besorolásanime, OVA
Hossz6 rész
Év1992 – 1993
Ismertető:
Műfaját tekintve inkább a horror, fantasy, kaland közé sorolnám. Fantázia világában kicsit hasonlít a Berserk-re is (szerintem).
A történet egy egyperces monológgal kezdődik, melyben a narrátor elmeséli, hogy ez a káosz és mágia kora, majd 4 baljós kinézetű hadvezér beszél a világ meghódításáról, tervük, hogy a sötét istennőt felébresszék, és ha ez sikerül nekik, akkor semmi és senki sem állíthatja meg őket..
Épp háborúk folynak, ahol is a gonosz haderő van fölényben, de mint minden rendes animében, itt is tartogatnak meglepetést a jók is 🙂
Megismerkedhetünk egy fiatal lánnyal, Yoko-val, és egy kisfiúval, Luche-val, akik a 6 részes történet főszereplőivé válnak. Élik életüket, és csak remélik, hogy a gonosz erők nem tudják áttörni Metallicana védelmét. De sajnos a gonosz erők győzedelmeskedni látszanak, és az utolsó esélyük az élet iróniájaként szintén egy gonosz hatalmat birtokló elfelejtett személy, Dark Schneider, akit 15 évvel korábban bezártak egy kisfiú testébe, Luche-be.
A gonosz erők betörnek a kastélyba, és nem marad más mentsvár, minthogy szabadon engedjék Dark Schneider-t, a sötét varázslót. Ami persze bonyolítja a dolgokat, hogy egy tiszta lány (szűz), és Luche kell hozzá, no meg persze az elmaradhatatlan csók, ami felszabadítja a kis Luche-ból Dark Schneider-t. De hogy garancia is legyen arra, hogy a rosszfiú nem fog rögtön újra pusztítani, egy újabb csókkal vissza lehet zárni a kis Luche-ba, és kezdetét veszi a sztori, ahol a leggonoszabb gonosz a jók oldalán harcol…
Online részek:
01. rész02. rész03. rész
04. rész05. rész06. rész

 

CategoriesB