Black Lagoon (2006)

Képtalálat a következőre: „Black Lagoon ico”

Eredeti cím ブラック・ラグーン
Angol cím Black Lagoon
Egyéb cím(ek) Black Lagoon 1
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Dátum 2006.04.09 – 2006.06.25
Ismertető:
Előszó:
A Black Lagoon izgalmas, akciódús története folytatódik, és most könyörtelenebb, mint valaha… Hát, ha mással nem is, de a rekeszizmokkal biztosan az! A Black Lagon Omake eredetileg egy vicces kis manga sorozat a Black Lagoon szereplőivel, amit most a 2009-2010 időszakban Blu-Ray-en kiadott sorozathoz készült rövid kis extrákként dolgoztak fel. Megtekintésükhöz elengedhetetlen a sorozat ismerete!Történet:
Nos, az nincs különösen. Rövid ökörködés mindegyik epizód. A szereplők teljesen kifordulnak magukból, Dutch beáll kertésznek, Benny-ből Troll lesz a 4chan-on. Na de Revy rajongók figyelem, lesz itt minden! Lesz itt diáklány Revy, magical girl Revy és még sorolhatnám, milyen Revy. Hogy a többiekről már ne is beszéljünk.Vélemény:
Meglehetősen furcsa ennyire kifordítva látni egy ilyen komoly animét, viszont ez abszolút nem megy a kárára, sőt, így inkább hogy megismerhetjük kedvenc szereplőinket egy kicsit másképp is. A rajzolása egyszerűbb, mint a sorozaté, szóval senki se várja azt a szintet, zenék terén pedig nem bővelkedik és a sorozathoz képest semmi újat nem tartalmaz. Black Lagoon rajongók számára vicces, de aki nem látta a sorozatot, az ne ezzel kezdje, mert nem fogja érteni a poénokat.
Online részek:
KategóriákB