Boku wa Imouto ni Koi wo Suru (2005)

Képtalálat a következőre: „Boku wa Imouto ni Koi wo Suru ico”

Eredeti cím僕は妹に恋をする
Angol címI’m in Love With My Little Sister
Egyéb cím(ek)I`m My Little Sister`s Secret
Besorolásanime, OVA
Hossz1 rész
Év2005
Ismertető:
Iku (lány) és Yori (fiú) ikertestvérek. Mint ilyenek nagyon közel állnak egymáshoz. Közös a szobájuk, lényegében semmi titkuk nincs egymás előtt. A folytonos együttlét viszont szerelmet ébreszt a 16 éves fiúban ikertestvére iránt.
Hogy érzéseit leplezze, sokszor durván viselkedik húgával (habár ikrek, de húgának nevezi). Ahogy csak lehet, kerüli testvére közelségét, nem bírja elviselni annak érintését. Mikor egyik osztálytársuk, Tomoka-chan újfent szerelmet vall Yorinak, a fiú, hogy el tudja felejteni húga iránti érzéseit, lefekszik a lánnyal, és megpróbál járni is vele.
Persze ez sem segít, túlságosan szereti testvérét. Végül meg is mondja neki. Iku persze nem tudja, hogy mihez kezdjen a helyzettel. Szereti a testvérét, de nem szerelemmel. Később viszont megtudja, hogy Yori egy messzi iskolába felvételizett. Yori ezt azért tette, hogy távol legyen húgától. Iku végül elfogadja bátyját és ezentúl nem testvérek, hanem szeretők lesznek.
Persze titkolniuk kell kapcsolatukat, és Yori így is elmegy a távoli új iskolájába. Egy távoli helyre, ahol senki sem ismeri őket, és ahol majd úgy élhetnek, hogy nem kell folyton rejtőzködniük.