Boku wa Tomodachi ga Sukunai (2011)

Boku wa Tomodachi ga Sukunai ICON V2 by Animegun

Eredeti cím僕は友達が少ない
Angol címI Don’t Have Many Friends
Egyéb cím(ek)Haganai
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész × 24 perc
Dátum2011.10.07 – 2011.12.23
Ismertető:
Szokás mondani, hogy a barátság az, ami megmutatja nekünk, hogy sem örömünkben, sem bánatunkban nem vagyunk egyedül. Sajnálatos módon a mai diákok egy része nem rendelkezik egyetlen egy baráttal sem. Nehéz nekik a beilleszkedés és emiatt a sorsuk sem felemelő az iskolában. A többiek nem értik meg őket, így kénytelenek magukba fordulni.
A történetben fellelhető iskolába egy nap viszont új tanuló érkezik, egy fiú, Hasegawa Kodaka. Egy sajnálatos félreértés miatt nem barátkozik vele senki, mindenki elfordul tőle. Egyik délután viszont megismerkedik Mikazuki Yozoraval, akiről szintén kiderül, hogy nemigen rendelkezik barátokkal. Ez ellen mindketten tenni szeretnének, ezért a lány megalapítja a Szomszédok Klubját.
Ide hasonló helyzetű emberkéket várnak, mint ők. A klub első tagja meglepő módon egy népszerű lány lesz az iskolából,Kashiwazaki Sena. Természetesen nem cél nélkül érkezik a klubba, ahogy a további tagok sem. Ugyanis a klub tagjainak száma a történet előrehaladtával nőni kezd. A minél szorosabb kapcsolat érdekében egyre több szabadidős tevékenységet szerveznek. Játszanak a törzshelyükön, eljárnak karaokézni és úszni a strandra. Ám a veszekedések is mindennapossá válnak. Vajon sikerül-e a klub által igaz barátokra lelniük?
Online részek:
CategoriesB