Brigadoon Marin to Melan (2000-01)

Eredeti cím BRIGADOON まりんとメラン
Angol cím Brigadoon
Egyéb cím(ek) ブリガドーン まりんとメラン
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Dátum 2000 – 2001
Ismertető:
Marin, az árvalány és remek meganekko loli boldogan él lakóhelyének bájosan hibbant lakóközösségével, akik családtagként nevelik, osztálytársai folytonos szekálása mellett is. Egy napon egy másik világ jelenik meg az égen (így, ahogy mondom), amit a köznyelv Birgadoonnak keresztel el (a név értelmét keresd az azonos című musicalben, amelyben két turista egy skót falura bukkan, ami 100 évente csak egyszer tűnik fel).

Hamarosan föld-és épületdarabok kezdenek pogyogni fennről, illetve gyerekjátékokra hajazó harci robotok, amik ismeretlen okból mind Marinéletére pályáznak. (Mármint a robotok.) Marint azonban nem kell félteni, ugyanis egy ampullában talál egy Melan Blue névre hallgató emberszabású robotot (ő az a szereplő a képeken, aki úgy néz ki, mintha tűsarkú cipőt viselne), aki rögvest testőréül szegődik.
Kettejüknek kell majd megmegmenteniük Brigadoont (amit azték templomokban élő színes nyuszik népesítenek be) és a Földet (amit korrupt japán politikusok, nagyonamerikai elnökök, valamint osztálytársak) a rövidesen bekövetkező ütközéstől.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész

 

KategóriákB