Bus Gamer (2008)

Infó:

Eredeti cím -/

japán
Besorolás anime, TV
Hossz 3 rész
Év 2008

Ismertető:

Ez a 3 részes anime az 1999-2000-ben megjelent Bus Gamer manga alapján készült a Studio Izena jóvoltából. Maga a manga se volt túl hosszú, de a sorozat is mondjuk egy 10-20 részes sorozathoz képest is rövid, inkább Ova-nak felelne meg.

Történetünket 3 teljesen idegen ember közös célja indítja el. Egy 17 éves iskolás, Saito Kazuo; egy harcművészetben jártas fiatal, Mishiba Toki és egy volt bandatag, aki mellesleg egy hírneves család sarja, Nakajyo Nobuto. Mindhármójuknak rengeteg pénzre van szükségük, és ezért részt vesznek a Bus Game-ben vagy másnéven Business Game-ben, amit nagyvállalatok szerveznek saját szórakoztatásukra. Egy csapatként kell dolgozniuk, hogy megszerezzék a pénzt az egyre durvább és nehezebbé váló feladatok megoldására. Persze más 3 fős csapatok is részt vesznek a játékban, ezzel még nehezebbé téve a játékot. Hogy mire kell a pénz, kinek mi indoka van, hogy teljesítsék a végén akár halálukat is okozható játékot, megtudjátok, ha végignézitek.

A grafika nekem kifejezetten tetszett, látszik, hogy 2008-as animéről van szó. A zene se rossz, bár nem az ilyen stílusú zenéket kedvelem, de magához a sorozathoz illik. Szóval kis kaland, kis rejtély, akció, kellemes grafika és történet – egy próbát megér a stílus kedvelőinek!

Online részek:
Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákB