Chocotto Sister (2006)

Képtalálat a következőre: „Chocotto Sister   512x512”

Eredeti cím ちょこッとSister
Angol cím Chokotto Sister
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2006
Ismertető:
A Chocotto Sister egy olyan világban játszódik, ahol a Mikulás bármilyen kívánságot teljesít, csak idő kell hozzá, ami akár éveket is jelenthet… A Mikulás is hibázhat, ezért néhány kérés teljesítése sok időbe telhet.
Haruma egykeként mindenáron akar egy kishúgot, és mivel nem lett neki, ezért kíván egyet a Télapótól. Majd évekkel később, mikor már Haruma nem is emlékszik erre a kívánságára, karácsony hajnalán bekopog hozzá egy télapó ruhás lány lebegő motoron, és átnyújtja Haruma ajándékát, amiből egy majdnem meztelen kislány bújik elő, aki semmi mást nem tud, csak azt, hogy ő Haruma kishúga, és kb. 10 éves.^^ Mivel a húgicának még neve sincs, így Haruma Chokonak nevezi el.
Harumában lassan felébred a szeretet újdonsült testvére iránt, aki teljesen kétbalkezes, mindent gyakorlatilag tönkretesz, és legtöbbször megpróbálja kisajátítani őt, de persze csak szeretetből. Sokszor választania kell majd leendő élete párja és Choko között, de persze ez korántsem könnyű. Megkezdődik közös életük, melyben már felelősséggel tartozik egy kislány iránt, miközben a saját életét is szeretné élni.
Szerintem nagyon jó kis anime, az opening és az ending illik hozzá, aki kellemes kikapcsolódásra vágyik, az szerintem nézze meg. Kicsit Chobits utánérzés…
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész 06. rész
07. rész 08. rész 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész
19. rész 20. rész 21. rész 22. rész

folyt köv…

CategoriesC