Chocotto Sister (2006)

Chocotto Sister ICON by Animegun

Eredeti címちょこッとSister
Angol címChokotto Sister
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz24 rész
Év2006
Ismertető:
A Chocotto Sister egy olyan világban játszódik, ahol a Mikulás bármilyen kívánságot teljesít, csak idő kell hozzá, ami akár éveket is jelenthet… A Mikulás is hibázhat, ezért néhány kérés teljesítése sok időbe telhet.
Haruma egykeként mindenáron akar egy kishúgot, és mivel nem lett neki, ezért kíván egyet a Télapótól. Majd évekkel később, mikor már Haruma nem is emlékszik erre a kívánságára, karácsony hajnalán bekopog hozzá egy télapó ruhás lány lebegő motoron, és átnyújtja Haruma ajándékát, amiből egy majdnem meztelen kislány bújik elő, aki semmi mást nem tud, csak azt, hogy ő Haruma kishúga, és kb. 10 éves.^^ Mivel a húgicának még neve sincs, így Haruma Chokonak nevezi el.
Harumában lassan felébred a szeretet újdonsült testvére iránt, aki teljesen kétbalkezes, mindent gyakorlatilag tönkretesz, és legtöbbször megpróbálja kisajátítani őt, de persze csak szeretetből. Sokszor választania kell majd leendő élete párja és Choko között, de persze ez korántsem könnyű. Megkezdődik közös életük, melyben már felelősséggel tartozik egy kislány iránt, miközben a saját életét is szeretné élni.
Szerintem nagyon jó kis anime, az opening és az ending illik hozzá, aki kellemes kikapcsolódásra vágyik, az szerintem nézze meg. Kicsit Chobits utánérzés…
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész05. rész06. rész
07. rész08. rész09. rész10. rész11. rész12. rész
13. rész14. rész15. rész16. rész17. rész18. rész
19. rész20. rész21. rész22. rész

folyt köv…

CategoriesC