Chu-Bra!! (2009-10)

Kapcsolódó kép

Eredeti cím ちゅーぶら!!
Angol cím Chu-Bra!!
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2009 – 2010
Ismertető:
A Chu-Bra!! egy 2007-ben indult, azóta 5 kötetet megélt mangaszériának a feldolgozása, amelyet a Comic High! seinen magazin futtat azóta is. A szerző-rajzolója pedig Yumi Nakata, bár ez a név sokaknak nem mond semmit. Nekem sem. Gondolom ez az első műve, mert semmi egyéb nem fűződik a nevéhez ezen kívül. Az animét 2010. január 4.-én kezdték el sugározni, s március 22.-re ért véget 12 résszel.

történetünk pedig a következő:
Adott egy lány, Nayu Hayama, aki már az első középsulis napján lebőg azzal, hogy elővillan véletlenül a felnőttes bugyija. Mellesleg két másik tanuló, Yako Jinguji és Haruka Shiraishi úgy tudja meg a pletykákból, hogy a leány “enjo kosai”-t űz, ami gyakorlatilag egyenrangú a prostitúcióval. Nosza, elkezdenek nyomozni utána. Hamarosan pedig rájönnek, hogy nem is erről van szó: Nayu egyszerűen bolondul az alsóneműkért, teszteli a legújabbakat és nagyszerű rálátása van arra, hogy kinek mit kéne viselnie. Mellette pedig egy álmot is dédelget: alsónemű klubot nyitni az iskolában… s jó barátságba kerül a két másik lánnyal.

Pantyshot-mustra
Az anime erősen megosztotta a közönséget annak tartalmáról. A negatív kritikákból több van, s mint az alsónemű körül forgó megjegyzésekkel van tele. Van-e értelme az animének ezáltal? Nincs, de nem a pantyshot-ok és a melltartók a lényegi “mondanivalója”, már ha beszélhetünk ilyesmiről. A szórakoztatásnak vannak rétegei, s ez egy igen szűk rétegnek készült főleg, amelynek az orrvére már beindul az ilyentől.

Alsónemű-fanatizmusban egyértelmű, hogy magyar, de akár világviszonylatban is, Kiszel Tünde messze verhetetlen, ám ez a csaj mégis tud újat mutatni a mi celebünkkel szemben. S ezzel már le is írtam a főszereplőnket, aki bárkinek képes megmondani, mit viseljen, kényelem és külcsín alapján. Hát… no comment.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

KategóriákC
Írta: