D-Frag! (2014)

Eredeti cím ディーふらぐ!
Angol cím D-Frag!
Egyéb cím(ek) D-Fragments!
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Dátum 2014.01.07 – 2014.03.25
Ismertető:
JÁTÉKSZABÁLYZAT!


A Tomoya Haruno készítette manga, a D-Fragments, 2008 júliusába kezdte meg pályafutását a Media Factory – Monthly Comic Alive-nél. A 12 részes sorozatot a Brain’s Base készítette és 2014 január 6. és március 24. között került sugárzásra D-Frag! néven.

FELKÉSZÜLTÉL A JÁTÉKRA?!

Történetünk a Fujou Akadémián játszódik. Főhősünk a 2-B osztályos Kazama Kenji. Kazama egy bűnbanda feje, és célja öklével meghódítani a világot. Egyelőre a suli réme címet akarja magáénak tudni, valójában azonban nem csinált még semmi rosszat, sőt, segítőkész és rendes. Barátaival mindössze kinézetük miatt lógnak ki a sorból. Ráadásul éppen egy jó cselekedet miatt kerül bajba. A Játékfejlesztő Klub elrabolja, és arra kényszerítik, hogy csatlakozzon. A klub vezetője Shibasaki Roka, aki egy alacsony, kedves, törékeny és aranyos lánynak tűnik. Viszont sem ő, sem a többi klubtag nem éppen átlagos. Igaz, nincsenek szuper képességeik, de mégsem vehetők félvállról, szegény Kenji-nek esélye sincs menekülni. Így tehát kezdetét veszi a kaland, ahol például megküzdenek a másik Játékfejlesztő klubbal, a Fujou Akadémia 14 gonoszával, és a volt Diáktanács tagokkal. Cél a klub feloszlatásának megakadályozása bármi áron: Egy olyan klubét, ahol a tagok csak játszanak és pihennek.

START!

Senki ne vegye komolyan ezt a sorozatot. Kazama Kenji az átlagos fiú, aki egy nem mindennapi klub tagja lesz. Ő hangosan, kiáltva ad hangot azoknak a gondolatoknak, amik a néző is kerülgetik, mielőtt azok megfogalmazódnak benne. A józan ész cseppje az őrület tengerében. Ez egy igazi színes kavalkád, ami tele van vicces jelenetekkel. A sulis élet egy vicces szemüvegen keresztül nézve. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Biztos, hogy készen állsz egy játékra?
Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
Ova

 

KategóriákD