D.I.C.E. (2005-06) (magyarul)

Infó:

japánEredeti cím ディノブレイカー
Angol címAngol cím D.I.C.E.
Magyar címMagyar cím D.I.C.E. – A mentőcsapat
Egyéb cím(ek) DINOBREAKER
Besorolás anime, TV
Hossz 40 rész
Év 2005 – 2006

Ismertető:

A DICE tagjai a Sarbylion galaxis távoli körzeteit járják. Bolygóról bolygóra repülnek, hogy szükség esetén kéznél legyenek. E fiatal hősök mindig készek, hogy segítsenek, bármilyen nehéz is a helyzet. Ők együtt a DNS Integrált kibernetikus vállalat, közismertebb nevén a DICE! Ez Jet és ifjú bajtársainak története, és a kalandokat a DICE kötelékében élik át!

Jet, Robert, Marco, Sam, Marsha, Chao, Puffy és Tak a DICE F-99-es erődjének tagjai. Mindnyájan gyerekek még, de nagy felelősségtudat szorult beléjük! A galaxis bármely bolygójáról legyen is szó, ők ott teremnek, ha baj van, és segítenek. Felszerelik magukat a “power suit” páncéllal, és társaikkal, a dinotőrökkel/dinoölőkkel segítenek a bajbajutottakon. Ha igazán veszélyesre fordul a helyzet, a járművük dinóvá alakulhat! A küldetéseiket és mindennapjaikat figyelhetjük a 40 részes sorozat folyamán.

Nos, erről az animéről aztán megoszlanak a vélemények…. Van aki nagyon szereti, és van aki nagyon sz@r-nak tartja. Én azt javaslom, mindenki nézzen meg 1-2 részt (csak ne egy olyat, ahol Motoraptor éppen a kórházban van -__-), és döntse el maga, hogy Ő melyik csoportba tartozik.