Dakara Boku wa, H ga Dekinai (2012)

Eredeti cím だから僕は, Hができない.
Angol cím So, I Can’t Play H!
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 25 perc
Dátum 2012.07.06 – 2012.09.25
Ismertető:
Előzmény:

A So, I Can`t Play H! light novelként kezdte pályafutását a Dragon Magazine nevű magazinban.

Történet:
A történet középpontjában egy Ryousuke Kaga nevű középiskolás diák áll, aki egyik nap hazafele jövet meglát a háza előtt egy gyönyörű lányt, Risara Restole-t. Természetesen beengedi, aki egy kicsit később ledöfi egy úgynevezett törött karddal, amitől az áldozat ideiglenesen a szolgája lesz. Ez azt jelenti, hogy bármikor elszívhatja az energiáját. Ezután hirtelen különös lények lepik el a házat, egyértelmű, hogy Risarát akarják, de sikerül legyőzni őket. Elmeséli, hogy ő egy shinigami, és azért jött, mert a környéken találtak egy magas energiájú embert. Ezek után elkezdik keresni, hogy ki lehet az.
Szereplők:
    • Ryousuke Kaga: Egy átlagos diák, annyi különbséggel, hogy mindenki perverznek tartja. Akármire gondol, azt kimondja hangosan.
    • Mina Okura: Kedves és türelmes lány, aki gyerekkori barátja Kagának. Ő az egyetlen az iskolában, aki nem tartja Kagát perverznek, de lehet, hogy valójában igen, csak nem akarja kimondani.
  • Risara Restole: Egy elég lobbanékony lány, vörös haja van. Egy másik világból került ebbe a világba, mivel a környéken egy igen erős energiájú embert találtak.
Vélemény:
Szerintem nagyon jó anime lett! A grafika szép, a karakterek is jók, a történet is tetszik! Talán egy baj van vele, ami a harc. Risara szétvereti magát, feltölti magát Kagával, és egy nagy csapással legyőzi az ellenséget. Ezen kívül szerintem nagyon jó! Aki szereti az akciót, némi romantikával és humorral, az nézze meg!
Ova

 

CategoriesD