Dakara Boku wa, H ga Dekinai (2012)

Infó:
Eredeti cím だから僕は, Hができない./

japán
Angol cím So, I Can`t Play H!
Besorolás anime,TV
Hossz 12 rész
Év 2012

Előzmény:

Ismertető:

A So, I Can`t Play H! light novelként kezdte pályafutását a Dragon Magazine nevű magazinban.

Történet:
A történet középpontjában egy Ryousuke Kaga nevű középiskolás diák áll, aki egyik nap hazafele jövet meglát a háza előtt egy gyönyörű lányt, Risara Restole-t. Természetesen beengedi, aki egy kicsit később ledöfi egy úgynevezett törött karddal, amitől az áldozat ideiglenesen a szolgája lesz. Ez azt jelenti, hogy bármikor elszívhatja az energiáját. Ezután hirtelen különös lények lepik el a házat, egyértelmű, hogy Risarát akarják, de sikerül legyőzni őket. Elmeséli, hogy ő egy shinigami, és azért jött, mert a környéken találtak egy magas energiájú embert. Ezek után elkezdik keresni, hogy ki lehet az.
Szereplők:
    • Ryousuke Kaga: Egy átlagos diák, annyi különbséggel, hogy mindenki perverznek tartja. Akármire gondol, azt kimondja hangosan.
    • Mina Okura: Kedves és türelmes lány, aki gyerekkori barátja Kagának. Ő az egyetlen az iskolában, aki nem tartja Kagát perverznek, de lehet, hogy valójában igen, csak nem akarja kimondani.
  • Risara Restole: Egy elég lobbanékony lány, vörös haja van. Egy másik világból került ebbe a világba, mivel a környéken egy igen erős energiájú embert találtak.
Vélemény:
Szerintem nagyon jó anime lett! A grafika szép, a karakterek is jók, a történet is tetszik! Talán egy baj van vele, ami a harc. Risara szétvereti magát, feltölti magát Kagával, és egy nagy csapással legyőzi az ellenséget. Ezen kívül szerintem nagyon jó! Aki szereti az akciót, némi romantikával és humorral, az nézze meg!