Dance with Devils (2015)

Dance with Devils ICON by Animegun

Eredeti címダンス・ウィズ・デビルス
Angol címDance with Devils
Egyéb címek
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2015
Ismertető:
Rögtön a történet legelején megismerkedhetünk főhősünkkel, Tachibana Ritsuka-val, aki először találkozik barátnőjével, Azuna-val, majd beidézi a Diáktanács, mert elvileg megsértette az iskola szabályzatát. A lány persze nem is csinált semmit, de azért felmegy a harmadik emeleti könyvtárba. Itt a Diáktanács elnöke fogadja, Kaginuki Rem, és a tagok: Sogami Urie, Natsumezaka Shiki és Nanashiro Mage. Rem megmondja a lánynak, hogy miért hívatták, de ő megijed a négy fiútól, és a könnyebb utat választva inkább elnézést kér és elszalad. Majd iskola után vásárolni megy, és hazaérve azt látja, hogy betörtek a házukba, otthon dolgozó édesanyját, Maria-t pedig elrabolták. A lány kétségbeesetten hívja a rendőrséget, de ők kiérkezve nem hisznek neki, mivel semmi sem utal arra, hogy betörtek volna. Majd felhívja a bátyát, Lindo-t, aki megígéri neki, hogy rögvest hazaindul Londonból.
Mivel a betörőktől, akik mellesleg ördögimádók, Rem menti meg, ezért a lány elmondja neki, hogy rajta keresték a Grimoire-t, a tiltott varázskönyvet, így Rem hajlandó lesz segíteni neki megkeresni eltűnt édesanyját, és szembeszállni az ördögimádókkal. Eközben hazaér testvére, Lindo, és közte és Rem között igencsak kiéleződik a helyzet.
Mindenki rejteget valamit… Vajon fény derül az igazságra?
Urie, Shiki, Mage és még a lány testvére, Lindo is mind Rem és egymás vetélytársai lesznek, próbálnak Ritsuka-nak segíteni, de talán legfőbb vágyuk, hogy meghódítsák a lány szívét…
Meg kell még említenem, hogy a lánynak van egy nyaklánca, amin a medál elkezd fényesen világítani, ha természetfeletti [és esetleg ártó szándékú] lényekkel találkozik, így mindig észbe kap, sohasem tudják igazán elbűvölni őt. Egyedül ez az egy dolog maradt neki eltűnt édesanyjától.
Online részek:
 01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
 05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

CategoriesD