Danchigai (2015)

Képtalálat a következőre: „Danchigai ico”

Eredeti cím だんちがい
Angol cím Danchigai
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 4 perc
Év 2015.07.10 – 2015.09.24
Ismertető:
A Danchigai szó eredeti jelentése “nagy különbség”. Az anime egy 2011-es 4koma vígjáték manga alapján készült Kazusa Yonada jóvoltából. Ez a nagyon rövidke anime egy családról, pontosabban öt testvérről szól, akik közül négy lány, egy meg fiú. Ők a következők:

Nakano Haruki: ő a főszereplő, az egyetlen fiú testvér, elég sokat törődik húgaival, legtöbbször játszanak vagy tanulnak, de természetesen több dolgot is szoktak csinálni.
Nakao Mutsuki: a legidősebb lánytestvér, egyben a legérettebb és legtisztelettudóbb.
Nakano Yayoi: ő a második legidősebb lánytestvér. Elég sportos alkatú, egy kicsit erőszakos szokott lenni a bátyjával, de egyébként nagyon szereti őt.
Nakano Uzuki és Satsuki: ők a legkisebbek, ikrek és nagyon imádják a bátyjukat. Legtöbbször Haruki játszik velük. Uzuki az elevenebb, Satsuki meg inkább a kicsit visszahúzódó típus.

Mivel minden része 2 perces, ezért nincs nagy története. Viszont ebben a rövid időben is rengeteg vidám pillanatot lehet találni. A grafikája aranyos, zene csak a végén van, az is aranyos, a seiyuuk is jól játszanak, így aki egy rövid kikapcsolódásra vágyik, az nézze meg, mert megéri.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
Special

 

CategoriesD