Devilman Lady (1998-99)

Infó:

Eredeti cím デビルマンレディー
Angol cím The Devil Lady
Egyéb cím(ek) DevilLady
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 1998 – 1999

Ismertető:

A történet főszereplője Jun Fudou, akinek a munkája a modellkedés, és normális emberként éli életét. Azonban hamar kiderül, hogy nem ennyire egyszerű a helyzet: Ő valójában egy démon, ugyanolyan, mint azok, akik a várost tartják rettegésben. Ezt először még ő maga sem tudja, egészen addig, míg meg nem jelenik Asuka Ran, aki egy titkos szervezet tagja. Ez a szervezet a szörnyek megsemmisítésével foglalkozik, de Asuka felajánlja Jun-nak, hogy dolgozzon nekik, mivel szükségük van egy erős szövetségesre a lények elpusztításában. Jun-nak nincs más választása, kénytelen elfogadni Asuka ajánlatát, így tulajdonképpen a saját fajtáját kell kiírtania. Hamarosan Jun barátai is veszélybe kerülnek miatta, aminek hatására egyre nehezebben lesz képes uralkodni önmagán és vérszomján.

Ez az anime tulajdonképpen a régi Devilman sorozat remake-je, csak a történetet és a szereplőket változtatták meg. Nem egy mai darab, de összességeben elég jóra sikeredett. A sötét és komor hangulatot nagyon jól elősegítik a zenék, a hanghatások, valamint a homályos színek is. Az akciójelenetek pörgősek és nagyon ütősek.

Mivel tartalmaz igen brutális és néhol erotikus beütésű jeleneteket is, ezért mindenképpen 18 éven felülieknek ajánlott!

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákD