DNA² (1994)

Infó:

Eredeti cím D・N・A² ~何処かで失くしたあいつのアイツ~
Angol cím DNA2 TV
Egyéb cím(ek) DNA²
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 1994

Ismertető:

DNA^2. Az anime legnagyobb tanulsága, ha nem tudsz jobbat, röhögj, ahogy csak lehet. Ezen felül persze a szerelem is fontos szerepet kap az animében.

Minden úgy kezdődik, hogy a jövőből visszatérő hősnőnk feladata, hogy likvidálja a Mega-Playboyt. Pontosabban a génjét egy erre tervezett DCM golyóval. Mindez ugyan sikerült, csak éppen rossz DCM-et hozott el, ami pedig a Mega-Playboy gént aktiválja. Hősünk, aki a “Mega-Playboy” Junta, később kiderül, hogy Nő allergiában szenved (ha meglát egy lányt lenge öltözékben, igencsak felfordul a gyomra, ezzel persze rekeszizmot edzve találkozhatunk).

Ez az eleje a történetnek, és sok viszontagság után (Nő jön-megy, a Mega-Playboy hol felbukkan, hol nem stb…) Happy (félig) End. Összejön azzal a lánnyal, aki gyerekkora óta vele van, stb… persze ez nem ilyen egyszerű, mivel ezután még van négy rész :).

A Mega-Playboy az embernek korlátlan erőt és sebtűrést ad, továbbá a nők számára ellenálhatatlan tekintetet (egyből halálosan szerelmesek lesznek belé), továbbá már az első részben kiderül, hogy a Mega-Playboy (Junta) később 100 nőtől 100 gyereket nemzett, de a probléma az utódokkal volt, mivel örökölték ezt a gént :p . Tehát következmény: egy kis túlnépesedés. Az utolsó négy részben a harcé a központi szerep (mondjuk nem mintha eddig nem az lett volna…), és a gonosz legyőzése is nehezen megy, hogy sikerül-e… nem árulom el :).

Egy jó pont még, hogy Junta és későbbi felesége találkozik unokájukkal (ez mindkettőjüknek csodás volt). Na persze egy nagyobb pisztollyal eléggé érdekes egy utód, és ráadásul rád céloz vele, huhhhh… Na de nézzétek meg, és tapasztaljátok ki magatok, és akkor rájöttök, mennyit kell szenvedni egy jó párkapcsolatért 🙂

Csak 4 és felet adnék az öt pontból, ha lenne ilyen pontozás, mivel ez az egyetlen anime, aminél nem fejeltem meg a padlót a röhögéstől, de azért nem panaszkodhat ez sem 🙂

KategóriákD

Vélemény, hozzászólás?