Dragon Ball Kai (2009-11)

Képtalálat a következőre: „dragon ball kai png”

Infó:

Eredeti cím ドラゴンボール改
Angol cím Dragon Ball Kai
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 97 rész
Dátum 2009 – 2011

Ismertető:

Előzmény: A Dragon Ball-t Akira Toriyama alkotta meg. A sorozat a Weekly Shounen Jump magazinban jelent meg 1984-től 1995-ig. A sorozat Son Goku (Kakarotto) életét követi nyomon gyerekkori kalandjaitól odáig, míg nagyapa nem lesz. A Dragon Ball anime 3 részre osztható: Dragon Ball, Dragon Ball Z és Dragon Ball GT. A Dragon Ball Kai nem egy új sorozat, hanem a régi Dragon Ball újra feldolgozása. A történet a Dragon Ball Z-től veszi kezdetét.
A történetről: A történet kezdetekor megismerhetjük a Dragon Ball előzményeit, és az első részben már kezdetét is veszi a harc. Akit érdekel részletesebben az egész történet, az olvassa el a Dragon Ball Z ismertetőjét. Annyiban tér el a történet, hogy ez a sorozat nem lesz 291 részes, mivel a filler részek kimaradnak, sok mindent lerövidítenek benne, és néhány helyen cenzúráznak is.

Megvalósítás: A rajzolása nem sokat változott, sajnos nem élesítettek, modernizáltak jelentősen a képminőségen. Vannak benne grafikai javítások, korrigálások, de ahhoz képest, ahogy az openinget és endinget megcsinálták HD minőségben, magára az animére nem fektettek akkora hangsúlyt. Így aki az Op-ot meglátja, az talán csalódhat, hogy utána hirtelen grafikai színvonalbeli csökkenés következik. Hangok, szinkronok terén a sorozat teljesen újra lett szinkronizálva.

Összegzés: Lényegében a sorozat sok újat nem tartogat, de mégis megéri megnézni, mivel fillerek, unalmas részek nélkül láthatjuk kedvenc szereplőink kalandjait. Dragon Ball rajongóknak kötelező darab.

KategóriákD