Enzai (2004)

Képtalálat a következőre: „enzai ico”

Eredeti cím 冤罪
Angol cím Enzai
Egyéb cím(ek) Enzai
Besorolás anime, OVA
Hossz 2 rész
Dátum 2004
Ismertető:
A napóleoni Franciaországban járunk, ahol is Gaise-t, a kis utcai huligánt lekapcsolják, mikor épp ellop egy kis cukrot. Önmagában nem lenne nagy bűn, ám pechére belemártják egy gyilkossági ügybe. A bírósági tárgyaláson bűnösnek találják, és börtönbe zárják. Nem is akármilyenbe…A 2 részes OVA-nak egy yaoi számítógépes kalandjáték szolgál alapul. A játék önmagában is sötét, erőszakos és durva, ezt a hangulatot sikerült visszaadnia az animének. Talán túlságosan is…
És itt megjegyezném: akik nem szeretik a yaoi-t, azok ide se nézzenek, de még a shounen ai műfaj kedvelőit is óva intem ettől a darabtól, magyarul: csak elvetemült fanoknak!Guildias, a börtön vezetője különös érdeklődést fordít Gaise-re, és hamarosan szexuális játékszerként kezdi használni a gyereket.
Gaise egyetlen reménye, hogy valaki kimenekíti a szadista Guildas karmai közül, és kijut ebből a rémálomból…Mint kiderült, nem egy agyoncsavart, lenyűgöző történet. Persze említenem se kell, a történet végén mindenre fény derül, és amennyire ebben az esetben használhatom ezt a szót: tiszta “happy end”.
Nekem személy szerint nem tetszett, engem taszítanak a pusztán szexuális öncélzattal írt történetek, ettől függetlenül ilyen is kell.
Online részek:
01. rész 02. rész

 

KategóriákE
Írta: