ex-Driver the Movie (2002)

Képtalálat a következőre: „ex-Driver the Movie ico”

Eredeti cím エクスドライバー the Movie
Angol cím ex-Driver the Movie
Egyéb cím(ek) ex-D the Movie
Besorolás anime, film
Hossz 1 rész
Dátum 2002
Ismertető:
Mielőtt még kiadták volna a készítők az OVA-t, még egy filmet is elkészítettek a sorozat folytatásaként. És itt végre megkaphatjuk azt, amit egy ilyen autós sorozattól el lehet várni: egy autóversenyt.
Hőseink ezennel Amerikába utaznak, de már a bemutatkozó sem sikerült túl meggyőzően. Hiába állítanak meg egy elszabadult “A.I. Car”-t, a rendőrség egy napra benntartja őket, mivel bal oldalon vezettek… Mondjuk ha ez lenne a legnagyobb gond, akkor nem lenne belőle film. A Grand Prix mint ma, és mint régen is, rengeteg különböző országból érkező versenyzőnek, és hatalmas fogadásoknak ad helyet, ahol a gazdagok illegálisan fogadhatnak, természetesen pénzzel. Mindeközben hőseink a versenyre készülnek, de persze belebonyolódnak egy s másba. És persze az is kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik. És persze híven a címhez az autós történelem néhány újabb gyöngyszemét is megismerhetjük, mint például a Ford Mustang-ot.
A történet ismét érzelem, sebesség és lóerő. Mindez egyben kiváló grafikával ötvözve egy akár hitelesnek is nevezhető történettel, kellemes kikapcsolódás egy hosszú délután befejezésére. A filmet csak a sorozat megtekintése után ajánlom, mert csak így van értelme a dolognak. És ismét csak ugyanazt tudom mondani: ezt meg kell nézni. A zenét innen is hiányoltam, de a történet ezért bőségesen kárpótolt.
Online:
ex-Driver the Movie (2002)
eX-Driver – Nina & Rei Danger Zone (2002)