Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! (2009)

Képtalálat a következőre: „fight ippatsu juuden-chan png”

Eredeti cím ファイト一発!充電ちゃん!!
Angol cím Charger Girl Ju-den Chan
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2009
Ismertető:
Történet:
Ez az ismertető egy nem mindennapi animéről szól. A történet középpontjában egy fiatal, kissé együgyű lány, Plug áll, aki egy párhuzamos világból származik, és az a munkája, hogy a mi világunkban lévő depressziós, rosszkedvű embereket feltöltse, mégpedig mi mással, mint egy jókora adag elektromos energiával, akik ettől valósággal újjászületnek. Ez a munka azonban nem is olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, Plug folyton balesetet szenved, és még a fizetését is lecsökkentik. Mindennek a tetejébe találkozik egy fiatalemberrel, Sentóval, aki – egyedüliként az emberek közül – a fejlett álcázóberendezés ellenére látja és meg tudja érinteni Plugot. A lebegő, falon át közlekedő lány láttán Sento úgy meglepődik, hogy baseballütővel esik neki szegénynek. Az eset után összeismerkednek, és Plug hamar észreveszi, hogy a srác húgának sürgősen “feltöltésre” van szüksége, mielőtt túl késő lesz, ám a bátyja ezt nem engedi. Plugnak meg kell nyernie a fiú bizalmát, ami végül sikerül is, de nem sokáig örülhet, mert a főnökei a nyakára küldenek egy másik Juuden-chant, vagyis “feltöltőt”, név szerint Arestát, hogy felügyelje, mit csinál. Sentót immár két gumiruhás, hatalmas villásdugókkal repkedő lány boldogítja, aki emiatt igen gyakran nyúl a baseballütőhöz, komoly fejfájást okozva ezzel a lányoknak. A húga miatt viszont segít Plugnak az emberek feltöltésében, mert úgy érzi, ennyivel tartozik neki.
Kivitelezés:
A történetből azt hiszem látszik, hogy nem túl komoly sorozatról van szó, de az ecchi-vígjáték kifejezés egy kicsit kevés hozzá. Minden értelemtől mentes, teljesen őrült, és nem gyengén perverz ecchi-komédiáról van szó, ami nagyon jó poénokkal, tetszetős grafikával, és jó sok fanservice-el kényezteti a nézőt. A karaktereket is jól eltaláltak, különösen a szinkronszínészek végeztek jó munkát, akik között igen nagy neveket is lehet találni. A zenék is kellemesek, valamint mind az opening, mind az ending szerethető, szórakoztató, grafikailag és zeneileg egyaránt, ami elég ritka manapság, pedig csak egyszerű popdalok, amiket a főszereplők énekelnek.
Végszó: 
Végezetül jöjjön az ajánlás: hát igazából nem ajánlanám senkinek, aki teljesen normális, ez mégiscsak egy agybeteg vígjáték, amihez ráadásul egy kevéssé (vagy nem is annyira kevéssé) perverznek is kell lenni, hogy teljesen élvezhető legyen. Azt tanácsolom, hogy aki szereti az ecchit és a hülyeséget, tegyen vele egy próbát.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Special:
01. rész 02. rész 03. rész
04. rész 05. rész 06. rész

 

CategoriesF