Final Approach (2004)

Eredeti cím φなる・あぷろーち
Angol cím Final Approach
Egyéb cím(ek) 爱情泡泡糖
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2004
Ismertető:
Mizuhara Ryo egy teljesen átlagos középiskolás diák. Testvérével, Akanéval még gyermekkorukban elvesztették szüleiket egy balesetben, és mivel más lehetőségük nem volt az együttmaradásra, kénytelenek voltak a baleset után munkát vállalni és saját lábra állni. A 2 gyermek így éli mindennapjait: teljesen függgetlenek, és hamar fel kell nőniük, saját döntéseket kell hozniuk.

Mint tudjuk, saját lábra állni, önállósodni nem egyszerű, azonban ha az ember megszokja az ezáltal kapott szabadságot, már nem szívesen változtat életén.

Mizuhara sem akar már változtatni: szeret úgy élni, hogy nem szólnak bele a dolgaiba, mindenről ő dönt… legalábbis szeretne, azonban a sokak által oly nagyon kedvelt politika, a felsőbb hatalmak beleszólnak hétköznapjaiba, ugyanis új veszély fenyegeti a Japán társadalmat: az elöregedés, az elnéptelenedés veszélye. Egyre kevesebb gyerek születik, ami bizony komoly hatással lehet néhány év múlva az életkörülményekre… Tehát a cél: új párokat összehozni, és erre a legmegfelelőbb eszköz a kényszerházasság lehet.

Masuda Shizuka, egy gyönyörű lány így tör rá egy este Mizuharaékra: ő a tökéletesen hozzáillő férfi, és ezért ők mától jegyesek, és együtt fognak élni. A fiú semmit nem tehet a dolog ellen, hisz ő csak egy “kishal”, nem ellenkezhet.

Mizuharat elvakítja a düh, ilyen helyzetben vajon képes lesz szeretni Masudát? Meglátja-e Masuda igazi szépségét, vagy elvakultságában rideg marad a lánnyal szemben? Egyáltalán működhet-e egy kényszerházasság? Nos, ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ebben a könnyed, humoros, rövid animében, ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
 11. rész  12. rész  13. rész

 

KategóriákF
Írta: