Final Fantasy (1994-15)

Képtalálat a következőre: „final fantasy anime ico”

Eredeti címファイナルファンタジー
Angol címFinal Fantasy: Legend Of The Crystals
Egyéb cím(ek)Final Fantasy OVA
Besorolásanime, OVA
Hossz4 rész
Dátum1994
Ismertető:
Hát, az az igazság, hogy elég rég láttam ezt az animét, de megpróbálom a lehető legjobbat! Ha valamit rontok, akkor bocsika!

Szóval! A történet egy fantasy világban játszódik, és a két főszereplője Prettz és Linaly, két fiatal, akik egy hatalmi harcba csöppennek, mely a 3 szent kristály elrablásával kezdődött.

Egyébként a sztori a Final Fantasy V játék folytatása oly módon, hogy az abban a részben szereplő hősök most már csak legendák, és egy új gonosz készül meghódítani az R-bolygót a fekete holdról. A 4 kristály közül 3-at sikerül megszereznie, a feladat pedig Linalyra és az ő önjelölt testőrére hárul, hogy védjék meg a kristályt.

Hőseink a 4 részben különböző kalandokat élnek át Rouge kapitánnyal és az Acél szárny kapitányával. Lassan kibontakozik a történet, egyik másik hősről különbnél különb dolgok derülnek ki és elég jól haladnak afelé, hogy legyőzzék a gonosz Deathgyunost.

Nagyon aranyos anime! Ajánlom mindenkinek! Jókat lehet nevetni, és aki szereti a Final Fantasy féle fantasy világokat, annak különösen ajánlom!

Online részek:
CategoriesF