Fruits Basket (2001)

 

Eredeti cím フルーツバスケット
Angol cím Fruits Basket
Egyéb cím(ek) Furuba
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész × 24 perc
Dátum 2001.07.05 – 2001.12.27
Online részek:
Ismertető:

Egy család egy régi átokkal…
És egy lány, ki örökre megváltoztatja életüket…

Történetünk főszereplője a 16 éves Tohru Honda, kinek apja elhagyta őt, anyját pedig egy balesetben elvesztette. Nem volt hová mennie, mert nagyapja építkezett, így sátrat vert az erdőben, mit sem sejtve arról, hogy a terület a Sohma családé. Egy nap, mikor jön haza az iskolából, összefut Shigure Sohma-val, és osztálytársával, Yuki-val (az iskolában csak “herceg”). Mikor kiderítik, hogy Tohru egy sátorban lakik, felajánlják neki, hogy maradhat a Sohma házban, de a háztartást neki kell vezetnie. Tohru beleegyezik. Kicsivel később felfedezi a Sohma család titkát. Ha egy másik nemből való ember megöleli a család valamely tagját, akkor aszerint, hogy a kínai horoszkóp melyik évében születtek, állatokká változnak. De nem kell félni, egy idő után vissza is változnak. Tohru-nak meg kell ígérnie, hogy nem mondja el senkinek a nagy titkot, mert ha megteszi, ki kell törölni az emlékezetét, és mindent elfelejt. Vajon Tohru megbízható-e?

A történet során megismerkedhetünk Kyo-val, Kisa-val, Hatori-val, Ayame-vel, Kagura-val, Ritsu-val, Akito-val, és még számos szereplővel, beleértve Tohru legjobb barátait, Saki Hanajima-t és “Uo-chan”-t is. Minden részben többet tudhatunk meg róluk, és így jobban megszerethetjük őket.

A rajz csodálatos, a zene nem olyan különös, de szép. Nem egy hosszú sorozat, de lehetne folytatni. A Fruits Basket az egyik lányok által legkedveltebb sorozat, de mindenkinek tudom ajánlani. Aki elkezdi, garantáltan nem tudja majd abbahagyni.

 

 01.rész   02.rész  03.rész  04.rész  05.rész  06.rész
 07.rész  08.rész  09.rész  10.rész  11.rész  12.rész
 13.rész  14.rész  15.rész  16.rész  17.rész  18.rész
 19.rész  20.rész  21.rész  22.rész  23.rész  24.rész
25.rész 26.rész

 

KategóriákF

Vélemény, hozzászólás?