Futakoi (2004)

Képtalálat a következőre: „Futakoi ico”

Eredeti cím 双恋
Angol cím Twin Love
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész × 24 perc
Dátum 2004.10.06 – 2004.12.29
Ismertető:
Nem, nem tévedés, és nem is az ön készülékében van a hiba. Mintha mindenkiből kettő lenne? Valóban. Ellátogathatunk a faluba, ahol kimondottan sok az ikerpár, ráadásul lányok is. Ehhez természetesen társul egy régi szép legenda is, melyben az ikrek ugyanabba a férfiba lettek szerelmesek, és a férfi is mindkettőt ugyanúgy szerette. Az isteneknek sem kellett több, a lányokból varjúk lettek, és csak szürkületkor változhattak vissza emberré. Természetesen nem várták meg, mi fog kisülni belőle, és mindhárman a mélybe vetették magukat.
A történet pedig napjainkban folytatódik. Az ikerpárok közül először az Ichijou testvéreket ismerhetjük meg, még kicsit korábbról, és persze féltve őrzött, nem is annyira titkos szerelmüket, Nozomut. A történet pedig mozog, és egyre több kettős tűnik fel egyre komolyabb érzelmekkel, és persze az iskolai élettel fűszerezve mindez elég érdekes dolgokat képes produkálni. Szerelmi párviadalok, Nozomu nem is kevés idióta mozzanata, és persze a lányok sem tétlenkednek ^^”.
Egy hihetetlen Love-Story, szó szerint ütős részekkel. Mindenkinek ajánlom, aki jót akar szórakozni és szereti az érzelmeket.
Online részek:
 01.RÉSZ  02.RÉSZ  03.RÉSZ  04.RÉSZ  05.RÉSZ
 06.RÉSZ  07.RÉSZ  08.RÉSZ  09.RÉSZ  10.RÉSZ
 11.RÉSZ  12.RÉSZ  13.RÉSZ

 

CategoriesF