Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita. (2014)

Locodol ICON by Animegun

Eredeti cím普通の女子校生が【ろこどる】やってみた。
Angol címFutsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita.
Egyéb cím(ek)Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yatte Mita.
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2014
Ismertető:
Az egész anime Nagarekawa-ban játszódik. Egy bizonyos Usami Nanoko éli a mindennapjait. A helyi strandot nemrég felújították és Nanoko el akar menni a barátaival, de nincs fürdőruhája és pénze sincs, hogy vegyen egyet, ráadásul még a szülei se szeretnének adni neki. Nincs mit tenni, valamiféle munkaszerűség kellene. Ezt hallva Nanoko nagybátyja ajánl is neki munkát, méghozzá a megnyitó ünnepségen. Részleteket nem tud a munkáról, viszont megkéri a nagybátyját, hogy előre fizessen. * eljön a másnap * Nanoko elmegy a strandhoz, és ott közli vele a nagybátyja, hogy fel kellene lépnie egy másik lánnyal, Kohinata Yukari, mint valami helyi idol. Nanoko persze visszakozik eleinte, de már ki lett fizetve, így kénytelen fellépni. Történik ez-az-amaz, meg még más is, és a nap végére ők lesznek a helyi idolok: Usami Nanoko és Kohinata Yukari.
Az anime valójában az ő mindennapjaikkal foglalkozik. Később ők lesznek a Nagarekawa Lányok, majd azt követően lesz is egy kabalájuk, Uogokoro-kun (elnézést, ha elírtam a nevét), valójában ez egy jelmez és aki a jelmezbe van, nem más mint Mikoze Yui, később pedig Nazukari Mirai is.
A történet haladtával egyre jobban összeismerkednek, és már az elején kiderül, hogy valójában ők mindannyian egy iskolába járnak. Nanoko és Mirai elsősök, Yukari másodikos, Yui pedig harmadikos. És az ő mindennapjaikat mutatja be az anime.
Online részek:
 01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
 05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
 09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
13. rész (Ova)

 

CategoriesF