Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita. (2014)

 

Eredeti cím 普通の女子校生が【ろこどる】やってみた。
Angol cím Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yattemita.
Egyéb cím(ek) Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yatte Mita.
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
Történet:

Az egész anime Nagarekawa-ban játszódik. Egy bizonyos Usami Nanoko éli a mindennapjait. A helyi strandot nemrég felújították és Nanoko el akar menni a barátaival, de nincs fürdőruhája és pénze sincs, hogy vegyen egyet, ráadásul még a szülei se szeretnének adni neki. Nincs mit tenni, valamiféle munkaszerűség kellene. Ezt hallva Nanoko nagybátyja ajánl is neki munkát, méghozzá a megnyitó ünnepségen. Részleteket nem tud a munkáról, viszont megkéri a nagybátyját, hogy előre fizessen. * eljön a másnap * Nanoko elmegy a strandhoz, és ott közli vele a nagybátyja, hogy fel kellene lépnie egy másik lánnyal, Kohinata Yukari, mint valami helyi idol. Nanoko persze visszakozik eleinte, de már ki lett fizetve, így kénytelen fellépni. Történik ez-az-amaz, meg még más is, és a nap végére ők lesznek a helyi idolok: Usami Nanoko és Kohinata Yukari.
Az anime valójában az ő mindennapjaikkal foglalkozik. Később ők lesznek a Nagarekawa Lányok, majd azt követően lesz is egy kabalájuk, Uogokoro-kun (elnézést, ha elírtam a nevét), valójában ez egy jelmez és aki a jelmezbe van, nem más mint Mikoze Yui, később pedig Nazukari Mirai is.
A történet haladtával egyre jobban összeismerkednek, és már az elején kiderül, hogy valójában ők mindannyian egy iskolába járnak. Nanoko és Mirai elsősök, Yukari másodikos, Yui pedig harmadikos. És az ő mindennapjaikat mutatja be az anime.

Szereplők:

Nanako Usami – Kicsit ügyetlen, szeleburdi jellem. De ha kell, akkor helyén van az esze.
Kohinata Yukari – Felnőttes, felelősségteljes jellem. Ő a megnyugtató személyiség, olyan, mint egy anya.
Mikoze Yui – Egy alacsony leányzó, aki kicsit félénk, mindent megtesz Uogokoro-ként és a lányok barátjaként.
Nazukari Mirai – Ő is alacsony, ő lesz a másik Uogokoro. Ellenben Yuival, aki egy kicsit félénk, ő nagyon az.

Ajánlás/Vélemény:

Az anime szerintem nagyon jó, az OP és az ED passzol az anime hangulatához. Nagyon jó kikapcsolódásra/lazításra. Én mindenképp azoknak ajánlom, akik csak ülni akarnak a gép előtt és kacagni.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
13. rész (Ova)

 

CategoriesF