Gakuen Alice (2004-05)

 

Eredeti cím 学園アリス
Angol cím Campus Alice
Egyéb cím(ek) Alice Academy
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Dátum 2004 – 2005
Ismertető:
Sakura Mikan egy kislány, aki éli teljesen hétköznapi napjait nagyapjával a kis falujukban. Ám egyik nap kiderül, hogy az iskolájukat be fogják zárni. Mikan-chan nagyon kiborul, mivel nem akar elmenni arról a helyről, ahol legjobb barátnőjével, Hotaru-val találkozott… Kiderül, hogy az iskola tanulóit áthelyezik a város iskolájába… Ez eddig szép és jó… Ám mikor megtudja, hogy Hotaru is elmegy, akkor betelik nála a pohár. Teljesen összetör, hogy barátnőjének egy elit iskolába, pontosan az Alice Akadámiára kell mennie… Mikan hiába vár bármiféle visszajelzést barátnőjétől, semmit se kap… Ezért úgy dönt, hogy útra kel és megkeresi az iskolát, ahova barátnője jár…

De az Alice Akadémia nem egy közönséges és hétköznapi iskola. Az iskolába a különleges képességgel rendelkező diákokat veszik csak fel. Ezeket a képességeket nevezik Alice-nak… És mivel az iskolába nem mehetnek be látogatók, Mikan úgy dönt, hogy be fog lépni az iskolába… Ám ezt nagyon rosszul tette, mivel az osztályban mindenki piszkálja, kiközösíti őt, mivel neki még nincs képessége… Vajon sikerül neki beilleszkednie?

A Gakuen Alice egy nagyon aranyos anime. A vígjáték kedvelőinek szerintem kötelező. A rajzolása szerintem magával ragadó, aranyos. A zenét is remekül eltalálták. Habár néha kicsit fárasztó a sok pihent hülyeség, de ha az ember éppen nincs toppon, pont jól jön egy-egy rész megnézése, hogy kicsit dobjon hangulatán.

Online részek:
01.RÉSZ 02.RÉSZ  03.RÉSZ  04.RÉSZ 05.RÉSZ
06.RÉSZ 07.RÉSZ  08.RÉSZ  09.RÉSZ 10.RÉSZ
11.RÉSZ 12.RÉSZ  13.RÉSZ  14.RÉSZ 15.RÉSZ
16.RÉSZ 17.RÉSZ  18.RÉSZ  19.RÉSZ 20.RÉSZ
21.RÉSZ 22.RÉSZ  23.RÉSZ  24.RÉSZ 25.RÉSZ
26.RÉSZ

 

KategóriákG

Vélemény, hozzászólás?