Gakuen Heaven (2006)

Infó:

Eredeti cím 学園ヘヴン/

japán
Angol cím Heaven Academy
Egyéb cím(ek) Gakuen Heaven: Boy`s Love Scramble
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2006

Ismertető:

Minden azzal kezdődött, hogy Ito Keita levelet kapott arról, hogy felvették a BL akadémiára, ami az ország egyik legelismertebb iskolája. Amolyan zseniképző, ahova csak úgy juthatnak be az emberek, hogyha valamilyen különleges adottsággal rendelkeznek. Keita azt furcsállja az egészben, hogy ő úgy gondolja, neki semmi sincs. Szerinte tévedés az egész.

Miközben az akadémia egyik diákja, Endo Kazuki már alig várja, hogy megérkezzen, mégis az iskola titkársága nem engedélyezi neki, hogy kimenjen Keita elé, helyette az iskola egyik nagymenőjét, Niwa-t küldik. Mindenki, aki számít, nagy várakozással tekint az ifjú jövevény elé.

Niwa ki is megy Keita elé, rögtön megkedveli a fiút, bár vakmerősége miatt Keita már az első útján az iskola felé balesetet szenved. Amikor átugratnak egy híd fölött, leesik a motorról, és már csak az iskola kórházában tér magához, ahol Kazuki várja. Ezzel el is kezdődik a barátságuk…

A sorozat Keita életét meséli el, hogyan telnek napjai az iskolában, hogyan ismerkedik meg egyre több emberrel, és illeszkedik be, vannak benne váratlan fordulatok, bár maga a történet nagyon kiszámítható. A sorozatban egyetlen nőnemű sincsen, viszont tele van bishikkel, szigorúan csak lányoknak kategória.

A zenéje nagyon hangulatos, nagyon nagyon tetszett! Az endinget nagyon eltalálták. A grafika hozza a 2006-os színvonalat, egyszerűen gyönyörű. Ez az anime egy nagyon kellemes, egyszerű vígjáték, szerethető szereplőkkel. Minden lánynak ajánlom, aki szereti a shounen-ai műfajt.

KategóriákG

Vélemény, hozzászólás?