Gall Force 2 – Destruction (1987) (magyarul)

Infó:

Eredeti cím ガルフォース2
Angol cím Gall Force 2 – Destruction
Magyar cím Űramazonok 2.
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Év 1987

Ismertető:

Előszó:
A Gall Force 2: Destruction történetileg erősen az első részhez, a Gall Force: Eternal Story-hoz kötődik, ezért megtekintése előtt érdemes ezzel kezdeni.

Történet:
Tíz évvel az első rész vége után a hibernálódott Lufy-t, a Star Leaf egyik túlélőjét megtalálja egy Solenoid űrhajó és a fedélzeten újjáélesztik. Ott szembesül az előző részben megvalósult “Fajokat Egyesítő Terv”-el, amit a legénység néhány tagja, név szerint: Shildy, Amy, Spea és az android Catty árult el neki. A Solenoidok és Paranoidok közti háború azóta is tart. A Solenoidok egy mindent elsöprő fegyverrel egy végső csapást készülnek mérni ellenségeikre a Naprendszer harmadik bolygójánál, ami veszélyezteti a bolygón kialakult új létforma jövőjét.

Lufynak most döntenie kell. Vagy hű marad népéhez és harcol a Paranoidok ellen, vagy segít a maroknyi kis csapatnak megállítani a pusztítást. Vajon megmenekül a kis kék bolygó és annak új lakói?

Összegzés:
Az első részhez hasonlóan látványos sci-fi, tele űrharcokkal, akcióval és ötletes gépekkel. 1987-ben, egy évvel elődje után készült, ezért korát tekintve ennek a rajzolása se a mai animéknél megszokott számítógépes grafika, de így is megállja a helyét a mai animék közt is. A zenére se lehet panasz, gondolok itt a végefőcím alatt menő számra, a “Cosmic Child”-ra Shirai Takako-tól. Mindent összevetve egy nagyszerű és látványos, mindenkinek remek élményt nyújtó anime. Ha láttad az első részt, érdemes ezt is megnézni.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét