Gall Force 3 – Stardust War (1988) (magyarul)

Infó:

Eredeti cím ガルフォース 3
Angol cím Gall Force 3 – Stardust War
Magyar cím Űramazonok 3.
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Év 1988

Ismertető:

Előszó:
A Gall Force 3: Stardust War történetileg erősen az első két részhez, a Gall Force: Eternal Story-hoz és a Gall Force 2: Destruction-hoz kötődik, ezért megtekintése előtt érdemes ezekkel kezdeni.

Történet:
A Naprendszer pusztulásának megakadályozása után Lufi és barátai most új bajnak néznek elébe. A Solenoidok és a Paranoidok az elhagyatott Sigma Narse rendszerben arra készülnek, hogy egyszer és mindenkorra véget vetnek a köztük dúló háborúnak egy utolsó vérig menő csatában. Mindkét fél be akarja vetni egymás ellen a saját bolygórombolójaikat, ami mindkét fél pusztulását eredményezné. A katasztrófa elkerülésért a maroknyi kis csapat Nebulart kapitány vezetésével elmegy a közeli Embryo bolygóra, ahol talán meglelik a megoldást.

Vajon elkerülhető, hogy a két faj kipusztítsa egymást?

Összegzés:
Az előző két részhez hasonlóan látványos sci-fi, tele űrharcokkal, akcióval és ötletes gépekkel. 1988-ben készült, ezért korát tekintve ennek a rajzolása se a mai animéknál megszokot számítógépes grafika, de így is megállja a helyét a mai animék közt is. Összességében elődeihez hasonlóan hozza azok színvonalát. Mind látványban, mind történetben, mind zenében. Ha láttad az előző két részt, nézd meg ezt is, mert remek szórakozást fog nyújtani.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét