Gekijouban Mahou Sensei Negima! Anime Final (2011)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Negima! Anime Final ico”

Infó:

Eredeti cím 劇場版 魔法先生ネギま! ANIME FINAL
Angol cím Negima! Anime Final
Egyéb cím(ek) Magister Negi Magi: Anime Final
Besorolás anime, film
Hossz 1 rész × 80 perc
Dátum 2011.08.27

Ismertető:

Ezt a körülbelül egy óra hosszú mozifilmet 2011. augusztus 27-én sugározták. A Shaft stúdióban készítették, a producer a Pastoral Studió. A Mou Hitotsu no Sekai után játszódik, úgyhogy aki nem látta azt és annak az előzményeit, az ne nagyon nézegesse ezt se!
Ez a történet az alapvető vége a Negima-sorozatoknak: szereplőink visszatértek a mágikus világból, már nem sok van hátra az iskolából sem, pár hét múlva érettségi. Készülnek arra és a ballagásra is, így Neginek ez egy hatalmas kihívás (főleg az, hogy a Baka Rangerek ne bukjanak meg). De ez még nem minden, sajnos újabb veszély fenyegeti hőseinket.

Ez a film tehát nagyon jól lezárja a Negimát: egy újabb, végső csata és a ballagás. Méltó befejezés, hiszen maga a movie nagyon jó lett, történetileg is, viszont azon kívül még a grafika is sokat fejlődött (jó irányba). A szereplők dizájnja is átalakult kissé, természetesen idősödtek és ez meg is látszik a kinézetükön. Zene téren is megállja a helyét, háttérzenének újak kerültek be, az opening kellemes, az ending ugyanúgy. Az utolsó anime, ami ehhez az univerzumhoz készült. Szerencsére nem lett csalódás.

Tehát nem sok panaszom lehet a műre. Aki szereti ezt a mangát vagy animét, az nyugodtan megnézheti ezt is.