Gekkan Shoujo Nozaki-kun (2014)

Infó:

Eredeti cím 月刊少女野崎くん
Angol cím Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Dátum 2014.07.07 – 2014.09.22

Ismertető:

Az animesorozat mangaadaptáció alapján készült.

Sakura Chiyo összeszedve minden bátorságát szerelmet vall Nozaki-kunnak. A fiú sajnos félre érti a helyzetet és azt hiszi, a lány az általa készített shoujo manga nagy rajongója, így mint mangaka, megajándékozza a lányt egy autogrammal. Sakura teljesen kétségbe esik és hogy közelebb kerülhessen Nozakihoz, beáll mellé asszisztensnek. Így kezdődik közös történetük, amelyben Chiyo egyre jobban megismeri Nozakit és az őt körülvevő csapatot, akik a munkáját segítik. A történet során megismerkedhetünk Nozaki mangájával és a szereplőivel: Mikoshibával, akiről a főhősnőt mintázták, a herceges kinézettel megáldott Kashimával, az ördögi modorú, de angyali hangú Yuzikival és még sok más szereplővel, akik viccesebbnél-viccesebb helyzetekbe kerülnek.

Sakura Chiyo – Szerelmes Nozaki-kunba, de valahányszor szerelmet vallana, vagy rosszul fogalmaz, vagy történik valami, ami miatt a fiú félreérti őt.

Nozaki Umetaro – Sakiko Yumeno néven mangakaként alkot, kissé mereven tekint a világra, a mangái mégis nagy sikereket érnek el.

Seo Yuzuki – Sakura egyik legjobb barátja, kissé goromba, bár kevesen tudják, de ő az iskola Lorelei-ja, akinek angyali a hangja.

Mikoshiba Mikoto – Segít Nozakinak a manga elkészítésében, imádja, ha dicsérik őt, de erős lámpaláza van.

Kashima Yuu – Lány létére hercegként viselkedik, és a lányok is akként kezelik. Éppen ezért ő a színjátszó csoport üdvöskéje, bár nem szeret próbákra járni, egyedül Hori-senpai tudja kezelni.

Hori Masayuki – Szintén Nozaki mangájának elkészítésében segédkezik, cserébe Nozaki darabokat ír a színjátszó csoportnak, amit a senpai vezet.

KategóriákG