Getsumen To Heiki Mina (2007)

imageedit_1_7024139676

Infó:

Eredeti cím 月面兎兵器ミーナ
Angol cím Lunar Bunny Weapon Mina
Egyéb cím(ek) Getsumen Usagi Heiki Miina
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Év 2007

Ismertető:

Tartalom:

Tsukuda Mina egy középiskolás lány, akinek az a leghőbb vágya, hogy a Luna TV-nél bemondó lehessen. Azonban nagyon rögös út az övé. Első napján elkésik és le is szidják emiatt, majdnem elveszti az állását. Esélyt kap, hogy bizonyíthasson. Az egyik sportközvetítés közben egy különös űrlény felfordulást csinál a baseball pályán, akit meg kell fékezni. Egy fura, baba kinézetű lény, Nanashi előtte terem és azt állítja, hogy Mina egy szuperhős és kötelessége megmentenie a Földet. Olyan űrlényektől, akik hihetetlen módon rajonganak a sportért, ami szerte a galaxisban csak a Földön található meg. Szájába töm egy répát, amitől azonnal átváltozik, szuper ereje, egyéni felszerelése, fegyverei és nagyobb mellei lesznek. Fedőneve pedigTsukishiro Miina. Lesz egy társa, egy másik Miina, akivel együtt legyőzik a nyúlfüles űrlényt. Ettől kezdve Minának időt kell szakítania a tanulmányaira, a Luna TV-s munkájára és a szuperhős tevékenységekre. Utóbbit ráadásul mindenki előtt titkolnia kell. Érdemes megemlíteni Mutsumune Escartint, aki mindenáron Mina helyére pályázik. Valahogy rendszeresen balesetek érik.

Extra:

A 11+2 extra rész során még néhány Miinával ismerkedhetünk meg. Hogy kik ők, hogyan lettek szuperhősök, mi motiválja őket, milyen fegyvereket kapnak és persze milyen növény hatására változnak át. A MAL külön veszi a +2 extra részt, pedig nem szabad, mivel történetileg a 6.5 és 11.5 résznek felelnek meg. Szorosan összefüggnek a TV-sorozattal. Ha valaki csak ezt a 2 részt nézné meg, nem értene semmit a történetből.

Összegzés:

Zene: Az opening elég jó lett, illik az anime stílusához, az ending viszont lehetett volna jobb is.
Rajzolás: 2007-es anime lévén a rajzra nem lehet panasz.

A sorozat egy érdekes, könnyed, vicces ecchi. Aki ilyen kikapcsolódásra vágyik, nyugodtan nézze meg. Csak ajánlani tudom.^^

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákG