Getsumen To Heiki Mina (2007)

 

Eredeti cím 月面兎兵器ミーナ
Angol cím Lunar Bunny Weapon Mina
Egyéb cím(ek) Getsumen Usagi Heiki Miina
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Év 2007
Ismertető:
Tartalom:

Tsukuda Mina egy középiskolás lány, akinek az a leghőbb vágya, hogy a Luna TV-nél bemondó lehessen. Azonban nagyon rögös út az övé. Első napján elkésik és le is szidják emiatt, majdnem elveszti az állását. Esélyt kap, hogy bizonyíthasson. Az egyik sportközvetítés közben egy különös űrlény felfordulást csinál a baseball pályán, akit meg kell fékezni. Egy fura, baba kinézetű lény, Nanashi előtte terem és azt állítja, hogy Mina egy szuperhős és kötelessége megmentenie a Földet. Olyan űrlényektől, akik hihetetlen módon rajonganak a sportért, ami szerte a galaxisban csak a Földön található meg. Szájába töm egy répát, amitől azonnal átváltozik, szuper ereje, egyéni felszerelése, fegyverei és nagyobb mellei lesznek. Fedőneve pedigTsukishiro Miina. Lesz egy társa, egy másik Miina, akivel együtt legyőzik a nyúlfüles űrlényt. Ettől kezdve Minának időt kell szakítania a tanulmányaira, a Luna TV-s munkájára és a szuperhős tevékenységekre. Utóbbit ráadásul mindenki előtt titkolnia kell. Érdemes megemlíteni Mutsumune Escartint, aki mindenáron Mina helyére pályázik. Valahogy rendszeresen balesetek érik.

Extra:

A 11+2 extra rész során még néhány Miinával ismerkedhetünk meg. Hogy kik ők, hogyan lettek szuperhősök, mi motiválja őket, milyen fegyvereket kapnak és persze milyen növény hatására változnak át. A MAL külön veszi a +2 extra részt, pedig nem szabad, mivel történetileg a 6.5 és 11.5 résznek felelnek meg. Szorosan összefüggnek a TV-sorozattal. Ha valaki csak ezt a 2 részt nézné meg, nem értene semmit a történetből.

Összegzés:

Zene: Az opening elég jó lett, illik az anime stílusához, az ending viszont lehetett volna jobb is.
Rajzolás: 2007-es anime lévén a rajzra nem lehet panasz.

A sorozat egy érdekes, könnyed, vicces ecchi. Aki ilyen kikapcsolódásra vágyik, nyugodtan nézze meg. Csak ajánlani tudom.^^

Online részek.
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész 05. rész
 06. rész  06.5. rész  07. rész  08. rész 09. rész
 10. rész  11. rész 11.5. rész

 

KategóriákG
Írta: