Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2003-04) (magyarul)

Infó:

Eredeti cím 攻殻機動隊 ST ALONE COMPLEX: Section9 Science File “タチコマな日々”/

japán
Angol cím Ghost in the Shell Stand Alone Complex: Tachikoma Special
Egyéb cím(ek) Tachikomatic Days, Gits SAC Tachikoma Specials
Besorolás anime, Special
Hossz 26 rész
Év 2003 – 2004

Ismertető:

Ha az ember azt hallja: Ghost in the Shell, azt gondolja, már megint egy nagyon komoly hangvételű anime.

De a GITS – Tachikoma Special ez alól kivétel. Ez a sorozat 26 részes és ezek kb. másfél percesek. A normál sorozatban többször láthattuk a tachikomákat, ezek rendkívül intelligens, bogár alakú robotok, akik a 9-es ügyosztály alkalmazásában állnak. A season 1 és season 2-ben szinte ők az egyetlen poénforrások.

A Tachikoma Special részek helyszíne végig egy virtuális tér, ahol a tachikomák szokásukhoz híven olyan dolgokról kezdenek el vitatkozni, hogy mi értelme az emberi nyelvnek a villámgyors elektronikus kommunikációval szemben stb. Vagy mindenféle bolondos dolog történik meg velük, pl. megfertőzi őket egy vírus, vagy miközben tornáznak vagy játszanak a virtuális térben, a sorozatból megismert vigyori elkezdi használni az egyikük szemét, vagy éppen Batou után leskelődnek a cybertéren keresztül, ahogy lefekvés előtt kiveszi a szemeit stb. 😀

Őszintén szólva szerintem senki sem fogja a hasát fogni a nevetéstől, de akik kedvelték a sorozatban a tachikomákat, azoknak biztosan mosolyt csal az arcukra ez a sorozat-féleség.


5/5 (1)

Kérlek értékeld az animét

KategóriákG

Vélemény, hozzászólás?