GJ-Bu (2013)

Képtalálat a következőre: „GJ-Bu ico”

Eredeti címGJ部
Angol címGood Job Club
Egyéb cím(ek)GJ-bu Chuutou-bu
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2013
Ismertető:
A Gj-bu című anime az azonos nevezetű light novelből került adaptálásra. A karakterek designját Aruya, míg a történetet Shin Araki tervezte meg.

Történet:

Négy lány alapít egy klubot, amibe egy fiút, Shinomiya Kyouyát is belerángatják. A klub neve Gj-bu (Gj=good job=szép munka, bu=klub) lesz, amiben a csapattagok azt csinálnak, amihez kedvük szottyan. Az anime a csapattagok klubban történő életét mutatja be, ahova néha betérnek szereplőink kishúgai is! :3

Szereplőgárda:

Shinomiya Kyouya:
Az egyetlen (!) fiúszereplője az animének. Csendes személyiség, aki jól kijön a lányokkal. Van egy nála beszédesebb húga, Kasumi. Titokban szerelmes Shinra Banshouba, aki az Amatsuka ház cselédlánya.
Amatsuka Mao (Maa-chan):
A klub elnöke, viszont egy hisztis leányzó, hiszen ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor beindul a káosz. Néha, mikor a kisebbek betérnek, kislánynak tetteti magát, így könnyebben elvan velük. Egy darkos húga van, Seira.
Amatsuka Megumi:
Mao húga, akivel ellentétben, ő visszafogottabb természet. Imád sütiket sütni és teát főzni. Titokban szerelmes Kyouya-kunba. A klub legmagasabbja.
Sumeragi Shion:
Ritkán láthatjuk úgy, hogy ne a gép előtt ülne. Sakkban nagyon profi, ráadásul mattot adott a világ legjobb sakkosának is. Rengeteg bátyja van, mindegyikük nagy tehetség valamiben.
Kirara Bernstein:
Kirara Amerikából költözött át a családjával Japánba és ez külsején is látszik. Szavakban beszél, imádja a csirkét és nagyon gyakran macskamód viselkedik. Mint ahogy a klub nagyobb részét, őt is megáldotta a sors egy fiatalabb lánytestvérrel, Geraldine-nel, aki nem nagyon beszél japánul és hősként tekint Kyouya-kunra.
Kannazuki Tamaki:
Ő csak a sorozat közepénél jelenik meg, a legfiatalabb tag. Mint ahogy Mao, ő is hisztis fajta. Imádja a tortát és a chipset. Szereti megörökíteni az élet apró pillanatait.

Vélemény:

Egy nagyon egyszerű kis slice of life anime, bár ebben a műfajban nekem a Kitakubu Katsudou Kiroku sokkal jobban tetszett pörgősebbsége miatt. Kikapcsolódásnak ideális egy fárasztó nap után. Kishúgrajongóknak kötelező!

Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész
05. rész06. rész07. rész08. rész
09. rész10. rész11. rész12. rész

 

CategoriesG