Golden Boy (1995-96)

Infó:

Eredeti cím ゴールデンボーイ/

japán
Besorolás anime, OVA
Hossz 6 rész
Év 1995 – 1996

Ismertető:

Oe Kintaro nem mindennapi srác. 25 éves, korán otthagyta az iskolát, és alkalmi munkákból tartja el magát. De ez mind csak a látszat. Valójában ő az elesett lányok copfos őrangyala. Habár szárnyai nincsenek, de időnként biciklijével is a felhőket súrolja, bár többnyire inkább a szemeteseket. Elszánt, semmitől sem retten vissza, valódi úriember. Leszámítva, hogy kissé perverz, és ha meglát egy lányt kijönni a vécéből, rögtön a mellékhelységbe veti magát, hátha érezni még az ülőkén a lány testének melegét. Szóval igazi hős, semmi sem vethet árnyékot legendás hőstetteire.

A hat részes ova minden részében egy-egy új lányt szemel ki magának, és a rész végére “boldoggá teszi” őket. A választása többnyire igen egyszerű. Amint meglát egy gyönyörű, fiatal lányt, máris a nyomába szegődik. Elszántsága nem ismer határokat, még a verést is tűri, hogy az aktuális lánykánál sikerrel járjon. Persze kap is bőven a fejére, két embernek is elegendő fogat és vért veszít a sorozat alatt.

De persze végül mindig sikerrel jár. És persze a lányok is mind belészeretnek, ami kapóra jön az utolsó részben, mikor idő hiányában minden segítő kézre szükség van. Na igen, a lányok boldogok. De mi van szegény Kintaróval? Hát neki a tanulás a mindene, minél több tapasztalatot akar szerezni. És mi van, ha ehhez végig kell fogdosnia néhány érzéki lány testét? Hát erre az áldozatra is hajlandó!

Ez aztán a fergeteges anime! Nemcsak a férfi szem számára szolgál látnivalóval, hanem a nevetésre, sőt még az érzelmekre éhes nézők étvágyát is csillapítja. Mindenki fogyassza bátran, de csak ha elmúlt 16 éves, vagy van kéznél “nagykorú felügyelete”!

Online részek:
Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákG

Vélemény, hozzászólás?