Gravitation (1999)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Infó:

Eredeti cím グラビテーション
Angol cím Gravitation OVA
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 2 rész
Dátum 1999

Ismertető:

A történet ott folytatódik, ahol a sorozat végén abbahagyták. Yuki visszatért Shuichi-hez és ismét együtt élnek. Bár a kapcsolatuk nem éppen felhőtlen. Yuki még a szokásosnál is ridegebb a fiúval. Nem válaszol a kérdéseire, nem hajlandó beszélni vele. Egyáltalán nem foglalkozik Shuichi-val. Ez kihat a fiatal énekes munkájára is. Ki kéne adni az új CD-jüket, csak éppen még nincs meg hozzá az új dal, aminek megírása Shuichi-re várna. De mivel a fiú rossz passzban van, nem megy neki. A barátai mindent megtesznek, hogy kilábaljon a válságból, de sehogy sem sikerül.
A legutolsó csepp a pohárban az, hogy kiderül, mivel foglalatoskodott Yuki az utóbbi időben. A Nittle Grasper ugyebár újra összeállt és meghívták őket a Tokiói Zenei Fesztiválra. Erre az eseményre pedig egy új dallal rukkolnak elő, aminek nem akárki a szövegírója!

Shuichi magába roskad, hazaköltözik. Szokás szerint Hiro az, aki segítő kezet nyújt neki. Együtt mennek a fesztiválra, hogy láthassák a Nittle Grasper-t és természetesen Yukit. Ott aztán minden kiderül, Shuichi hatalmas lehetőséget kap. A második rész utolsó perceiben láthatjuk, hogy Shuichi és Yuki ismét együtt vannak, és még jobb a kapcsolatuk, mint valaha.

Az OVA egyébként már egy kicsit több yaoi-t tartalmaz, de ez csak a gyenge idegzetű fiúknak okozhat problémát. Nekik nem ajánlom, de mindenki másnak igen!

A rajzok egyébként kicsit mások, mint a sorozaté. Shuichi-t például átszínezték. A haja inkább vörös, mint rózsaszín és a szeme sem lila, hanem zöld. A vonásai is mások, talán valamivel komolyabbak, de semmi több. Néhány szereplőnél még láthatunk ilyen változást, de nem olyan vészes, hogy emiatt kihagyjátok. Jó szórakozást ehhez is!

KategóriákG