Great Teacher Onizuka (2000)

Infó:

Eredeti cím
Angol cím Great Teacher Onizuka
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 43 rész
Év 1999 – 2000

Ismertető:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Onizuka tanárnak készül. Igaz, nem is annyira a tanítás érdekli, hanem a fiatal gimnazista lányok. Később új alternatívaként a csini, fiatal tanárnők és anyukák is felkerülnek a listára.

Már csak a tanítási gyakorlat és az utolsó vizsgája van hátra. A gyakorlóiskolában viszont a legrosszabb osztályt bízzák rá. A tanulók összefognak ellene. Az egyik lány kompromitáló helyzetbe hozza, és pénzt követelnek a jelenetről készített fotókért. Onizuka viszont bosszút áll. Összeakadva régi motoros bandájával kissé megleckézteti a három főkolompost. Osztálya ezek után sokkal “kezelhetőbb” lesz. A gyakorlat végeztével meg is kérik, hogy majd jöjjön vissza.

Már csak a vizsga van hátra, de elfelejti letenni, pontosabban nem tartja fontosnak. Miután megtudja, hogy anélkül nem taníthat, teljesen összeomlik. Régi barátja viszont felvilágosítja, hogy magániskolában így is taníthat. Jelentkezik is egy helyre. Útközben pedig egy perverz vénembert is jó modorra tanít. Az idős úr viszont az iskola igazgatóhelyettese. Felvételi esélyei így nullára csökkennek.

A sikertelen elhelyezkedés után kamionsofőrnek áll, de barátja, és az állás interjún megismert tanárnő, akit már felvettek, az igazgatónővel közösen, újabb esélyt ad neki.

Onizuka be is fut, kis késéssel. Megkapja az állást, sőt az iskolában lakhat. Minden csodásnak tűnik egészen másnapig. Lakása ugyanis egy lepukkant raktár, új osztálya pedig a tanárok szanatóriumba juttatására specializálódott.

Meg is indul ellene a hadjárat, de többé-kevésbé képes kezében tartani a helyzetet. De vajon meddig? És vajon meddig képes ellenállni az iskoláslányok bájainak?

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákG

Vélemény, hozzászólás?