GunSmith Cats (1995-96)

Eredeti cím ガン スミス キャッツ
Angol cím Gunsmith Cats
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 3 rész
Dátum 1995 – 1996
Ismertető:
Az anime maga elég régi, 1996-os, de ez a történet élvezhetőségén semmit sem halványít.

A főszereplő két fejvadász lány, Rally Vincent és Minnie May. Rally inkább a kézifegyverek felé mutat nagyobb érdeklődést, míg Mayt a bombák világa vonzza. Mindketten csinosak és profik. Emellett még egy üzletet is vezetnek, mely természetesen fegyverek árusításával foglalkozik.

Egy nap végzik munkájukat, mint mindig, lekapcsolnak egy férfit, aki állítólag drogcsempészettel foglalkozik. Miután beviszik a rendőrségre, kiderül, igazából illegális fegyverekkel üzletel. Hogy elkaphassák a férfi mögött álló valódi bűnbandát, egy rendőr, Bill, a lányok segítségét kéri. Ők nem túlságosan készségesek, ám beadják derekukat, mert az üzletük a tét. Ugyanis nekik is van néhány illegálisan tartott eszközük.

Így megkezdődik Rally beépülése a szervezetbe. A szálak úgy tűnik, mélyebbre vezetnek, mint azt gondolták volna. A nyomozás során egyre érdekesebb információkra bukkannak, ennek tetejébe már gyilkosságok is tűzdelik az ügyet.

Rally és társai igyekeznek mindennek a végére járni, vajon sikerrel teljesítik a “küldetést”? Nos, csak meg kell néznetek, ha kíváncsiak vagytok rá. Az anime egyébként nem egy tipikus krimi, tele van poénokkal, érdekes összefüggésekkel, és persze akciójelenetekkel. Nem számít milyen régi is, igazán jó szórakozást nyújt azok számára, akik nem hiányolják a romantikát.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész

 

KategóriákG