Hagure Yuusha no Estetica (2012)

Képtalálat a következőre: „Hagure Yuusha no Estetica ico”

Eredeti cím はぐれ勇者の鬼畜美学 (エステティカ)
Angol cím Estetica of a Rogue Hero
Egyéb cím(ek) Hagure Yuusha no Aesthetica
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Dátum 2012.07.06 – 2012.09.21
Ismertető:
16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Hagure Yuusha no Estetica egy japán light novel, amit Tetsuo Uesu készített.

Történet

A történet főhőse Akatsuki Ousawa, akit megidéznek egy másik világba mint hőst, hogy legyőzze a gonosz démon nagyurat… Ezt persze meg is teszi, majd keservesen, bugyikat csenve, nőket molesztálva visszatér a világába egy vendéggel, aki nem más, mint a démon nagyúr lánya, Myu. Visszatérésük után mindkettejüket felveszik a Bábelnek nevezett hősképző iskolába. Ebben a világban minden hősnek van valamilyen eleme, amit segítségül hív a harcokban, ehhez persze manát használnak. Az iskolában több szereplővel is megismerkedhetünk.

AKATSUKI OUSAWA: Nagy erejű hős, aki nem tudja rendesen használni a mágiát. Kellemetlen alak, nagyképű, de jószívű személyiség, emellett főhősünk. Démonkarddal és ököllel harcol.
MYU OUSAWA: Másik világból származó lány, az ottani démon úr lánya. Kiváló mágus. Akatsuki titokban hozta a világába, és a testvéreként kezeli. Mágusbottal harcol.
KUZUHA DOUMUTO: Zöld hajú, alacsony lány, komoly személyiség, a B osztály osztályfelelőse. Gyorsan összebarátkozik Akatsukival és Myuval. Eleme a föld, és kalapáccsal harcol.
CHIKAGE IZUMI: Kétes hírű, rövid, barna hajú, playboy stílusú lány, emellett leszbikus. Szintén összebarátkozik Akatsukival és Myuval. Az ő eleme a víz, és íjjal harcol.
HARUKA NANASE: A diáktanács alelnöke. Hosszú, zöld haja van, elég szeleburdi és nagyon komolyan veszi a kötelességeit. Akatsuki előszeretettel molesztálja és cseni el az alsóneműit. Két pengével harcol, és gólemeket is előszeretettel idéz.

Nos, ők lennének a fontosabb szereplők, a többiekről úgyis megtudtok annyit, amennyit kell az animéből.

Személyes vélemény

Nos, próbálok nem elfogult lenni, mert nagyon szeretem a fantasy animéket. A rajzolása nem kimondottan szemet gyönyörködtető, de legalább nincsenek cerka vékony nők, mint általában, arányosabb az ábrázolás. A hangulata valahogy megfogott. Tele van ecchi jelenettel. Hárem anime, de nem annyira érződik rajta. Van benne romantikus szál is. Igazából azon a véleményen vagyok, hogy jó kikapcsolódást nyújt, és aki megnézi, szerintem évről-évre egyszer-kétszer ismét elő fogja venni. Nézzétek meg, nem csalódtok!

Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész
05.rész 06.rész 07.rész 08.rész
09.rész 10.rész 11.rész 12.rész
Special:
 00. rész  01. rész  02. rész  03. rész
 04. rész  05. rész  06. rész

 

KategóriákH

Vélemény, hozzászólás?