Hand Maid May (2000)

Képtalálat a következőre: „Hand Maid May logo”

Eredeti cím ハンドメイド・メイ
Angol cím Hand Maid May
Egyéb cím(ek) Hand Maid メイ
Besorolás anime, TV
Hossz 10 rész
Év 2000
Ismertető:
Kazuya Saotome afféle számítógépzseni. Épp a mesterséges intelligencia megalkotásán fáradozik. Kotaro Nambara (saját bevallása szerint legjobb barátja és legnagyobb ellensége) hogy keresztbe tegyen neki, egy vírusos lemezt ad át a fiúnak, azzal az ígérettel, hogy egy titkos weblapra juthat el vele.

Kazuya elindítja a lemezt, Nambara vírusa pedig működésbe lép. Valami módon sikerül megfékeznie, sőt a titkos weblap is betölt. Ott egy kérés fogadja. Rendel-e egy Cyber doll-t. Kazuya igennel válaszol és azonnal csöngetnek az ajtaján. Egy csomagot kap, amely nemsokára megkéri, hogy bontsa ki. May mászik ki belőle, aki egy kb. 20-30 centis robotlányka.

Habár házvezetőnőnek tervezték, kis mérete ebben erősen akadályozza. De mindent megtesz, hogy Kazuya kedvében járjon, és a fiú hamar megkedveli.

Viszont nem ő az egyetlen Cyber doll, aki a fiú mellé szegődik. A csapat szépen lassan növekszik. Először Rena érkezik, aki sírás közben elég rémisztő tud lenni. Majd Kei, akinek 30 ezres az IQ-ja, utána Mami-san, aki mindenkit leköröz. Ő egyébként Kazuya nővérénél dolgozik házvezetőnőként, és segíteni érkezik. A csapat további tagjai még Kazumi, a szomszéd lány, aki szerelmes Kazuyába, valamint Sara, aki teljesen odavan a ramen-ért.

Ezután jönnek a gondok. Mivel Kazuya nem fizetett May-ért, így vissza kell őt adnia. Nem tehet mást, de ezután segítségre akad, és May visszatérhet otthonába, immár normál, emberi méretben.

A problémák ezzel még nem oldódtak meg. Ugyanis ismeretlen vírus fertőzi meg az összes Cyber doll-t, kitörölve minden emléküket, sőt, Kazuya és Nambara leszármazottai is visszajönnek az időből.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
Special

 

KategóriákH
Írta: