Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru (2016)

Képtalálat a következőre: „Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru ico”

Eredeti cím ハルチカ ~ハルタとチカは青春する~
Angol cím Haruta & Chika
Egyéb címek Haruchika: Haruta to Chika wa Seishun Suru
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész x 24 perc
Év 2016
Ismertető:
Kamijou Haruta és Homoru Chika gyerekkori barátok, akik szeretik a zenét, bár Chika-chan még csak most barátkozik a hangszerekkel. Mivel közös iskolába járnak, így érhető, hogy zeneszeretetük miatt belépnek az iskola zenei klubjába, amit már amúgy is a feloszlás veszélye fenyeget, tagok hiányában. Nos a klub vezetője, Kusakabe-sensei hamar elnyeri Chika szívét, ám nincs egyedül ezzel. Így kezdődik az összecsapás a sensei szívéért Chika és különös vetélytársa, Haruta között, aki ráadásul egy fiú.
Ám nem ez a legnagyobb bonyodalom, a klubnak tagokra van szüksége, hiszen a mostani létszám nem elegendő az esedékes országos versenyre.
Érdemes megnézned, ha szeretnéd tudni a továbbiakat. Sikerül nekik új tagokat szerezniük, esetleg részt tudnak majd venni a versenyen?

És egy újabb nyomozós sorozat:

A grafika és a zenék jók, szépek meg minden, de ez nem elég oknak, hogy megnézzük. Őszintén, elég Hyouka volt az egész. A nyomozós szálak, a főszereplők közötti semmilyen kapcsolat. Mondja már meg valaki, hogy miért van ez besorolva romantikusnak? De ha máshonnan nézzük, akkor tényleg kaptunk egy cuki középiskolás animét. Aki szereti a műfajt, esetleg nagyon unatkozik, nyugodtan megnézheti. Olyan nagyon romantikus dologra senki se számítson, inkább a nyomozásra fektették a hangsúlyt és talán a barátságra. Én fel voltam háborodva, tényleg valami nyálasat vártam, és be kell vallanom, néhol egy kicsit unatkoztam, de egy próbát megért.

Online részek:
01. Rész 02. Rész 03. Rész 04. Rész
05. Rész 06. Rész 07. Rész 08. Rész
09. Rész 10. Rész 11. Rész 12. Rész
CategoriesH