Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou (2004-05)

Infó:

Eredeti cím 遙かなる時空の中で〜八葉抄〜
Angol cím In a Distant Time TV
Egyéb cím(ek) Harukanaru
Besorolás anime, TV
Hossz 26 rész
Év 2004 – 2005

Ismertető:

Van egy föld, amit Kyonak hívnak. Ezt a földet földrészenként négy isten védelmezi. Keletet Seiryuu, délt Suzaku, nyugatot Byakko, északot pedig Genbu. Egy nap ezeket az isteneket fogjul ejtették, de jött Ryuujin papnője, hogy megvédje Kyo-t. Nem volt egyedül, őt a 8 hachiyou védelmezte, akik elfogadták a sárkány gyöngyét. Sikerült is megvédeni Kyo-t, viszont utána ismét elrabolta egy titokzatos idegen a négy istent azzal a céllal, hogy előhívja Ryuujin papnőjét.

A mostani világban él egy lány, akit Motomiya Akanenak hívnak, ő történetünk főszereplője. Épp megy az iskolába a barátaival, mikor hall egy hangot, aki szólítja. Elindul a hang felé, és egy kúthoz ér, onnan hirtelen kijön a titokzatos alak és be akarja rántani. Barátai meg akarják akadályozni, de ők is beleesnek a kútba. Akane egy másik világba kerül, és kiderül, ő Ryuujin papnője és neki kell megvédenie Kyo-t a 8 hachiyouval. Felmerül sok kérdés. Ki ez a titokzatos alak? Miért akarta Ryuujin papnőjét megidézni? Vajon sikerül-e Akanenak megvédenie Kyo-t? Aki kíváncsi rá, nézze meg.

Ez egy nagyon jó anime. Nekem nagyon tetszett. Észrevehető, hogy hasonlít némileg az Inuyashára, de leginkább a Fushigi Yuugira emlékeztet. Akinek az tetszett, az ezt is mindenképp nézze meg!

Online részek:

1.rész PART1 PART2

2.rész PART1 PART2
3.rész PART2 PART2
4.rész PART1 PART2
13.rész PART1 PART2
14.rész PART1 PART2
15.rész PART1 PART2
16.rész PART1 PART2
17.rész PART1 PART2
18.rész PART1 PART2
19.rész PART1 PART2
20.rész PART1 PART2
24.rész PART1 PART2
25.rész PART1 PART2
26.rész PART1 PART2

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákH

Vélemény, hozzászólás?