Hatsukoi Limited (2009)

Képtalálat a következőre: „Hatsukoi Limited ico”

Eredeti cím 初恋限定。
Angol cím First Love Limited
Egyéb cím(ek) Hatsukoi Gentei
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2009
Ismertető:
Voltál már valaha szerelmes? Emlékszel arra, milyen is volt az első szerelmed? Az első szerelem minden lány életében egy meghatározó élmény. Főhősnőink számára sincs ez másként. Mit tennél, ha egy ijesztően ronda fiú vallana neked szerelmet? Mi lenne, ha te ennek az ijesztő fiúnak az öccsébe szeretnél bele? Mit tennél, ha számodra csak a jó külső számítana, mégis vonzódni kezdenél egy csúnya fiúhoz? Ha hirtelen felbukkanna az életedben az első szerelmed? Ha szinte rögtön azután, hogy szerelmes lettél, el kellene válnod a szerelmedtől? Milyen az, mikor egy lány először járni kezd egy fiúval? Vagy ha……….?

Szereplőink 14-16 éves lányok és fiúk, akik először ízlelik meg a szerelem minden örömét és bánatát. A rajzolás 5 csillagot érdemel, a karakterek kidolgozottak, a mozgások dinamikusak, a szereplők mindegyikében van valami egyedi, és az embernek nem támad az az érzése, mintha sablon arcokat látna más haj- és szemszínnel. A 12 részes anime egyes részei külön foglalkoznak a szépszámú szereplő érzelmeivel úgy, hogy közben egy egészet alkotnak.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a könnyed, romantikus, vicces animéket, fiúknak, lányoknak egyaránt, ugyanis ez a szerelmes anime bővelkedik bugyijelenetekben és egyéb fanservice elemekben anélkül, hogy ezek elrontanák a romantikus hangulatot.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Special:
01. rész 02. rész 03. rész
04. rész 05. rész 06. rész

 

KategóriákH

Vélemény, hozzászólás?