Hen Semi (2011)

Képtalálat a következőre: „Hen Zemi 512x512”

Eredeti cím 変ゼミ (2011)
Angol cím Abnormal Phisiology Seminar
Egyéb cím(ek) Abnormal Physiology Seminar (TV), Hen Zemi (2011)
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2011
Ismertető:
Történet:

Az események középpontjában a Meshiya Kenji professzor által tartott Perverz Pszichológiai Szeminárium és annak hallgatói állnak. Mint neve is mutatja, ez a csoportosulás él-hal mindenféle szexuális szélsőségért, aka perverzitásért. Ezt még megfűszerezték egy viszonylag normálisnak mondható lány, Matsutaka jelenlétével, aki a viszonyítási alapot képviseli az animében és csupán azért került ezen eszelősök közé, mert történetesen az egyik bejön neki. A sorozat tehát széles skáláját vonultatja fel az aberráltságoknak, mindezt elsősorban vígjáték körítésben.

Grafika, zene:

A karakterek és a hátterek megjelenítése eléggé elnagyolt, inkább a funkcionalitást célozták meg a készítők. Ugyanakkor nekem ennek ellenére maga a karakterábrázolás rendkívül tetszett, főleg Meshiya professzor esetében. A háttérzenék terén is inkább csak a tisztességre való törekvés figyelhető meg, de példának okáért az endinggel egyszerűen nem bírtam betelni. Összegezve tehát, elsősorban nem erre a két elemre épít az anime, bár mindkét téren hordoz magában erényeket is.

Vélemény:

Be kell valljam, piciny lelkem legmélyén végig ott volt a kétely, hogy az MM! című hasonszőrű animét valójában témája és nem ötlettelensége és folyamatos önismétlése miatt utáltam annyira. Nos, ez az anime ezt teljességgel elűzte. Mondhatni még perverzebb, mint az előbb említett sorozat, de nem ragad le egy poén untig való ismételgetésével, minden rész egyedi témát jár körül és még karakterfejlődés is van benne. Sokkal komolyabb és összeszedettebb mű. És ami a legfontosabb, sokkal viccesebb is. Szóval kicsit szégyenlem magam hogy ezt mondom, de bátran ajánlom mindenkinek.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész Ova 1 Ova 2

 

KategóriákH