Hentai Ouji to Warawanai Neko (2013)

Képtalálat a következőre: „Hentai Ouji to Warawanai Neko ico”

Eredeti cím 変態王子と笑わない猫.
Angol cím The Hentai Prince and the Stony Cat.
Egyéb cím(ek) The ‘Hentai’ Prince and the Stony Cat.
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2013
Ismertető:
Előzmények


Történetünk Sou Sagara tollából először light novel formájában került ki 2010-ben, eddig hat kötetet adtak ki belőle, majd 2011-ben a manga is útnak indult, amiből négy kötet van kint.

Szereplők


Yokodera Yoto:
Másodéves, az iskola perverze és az atlétika klub tagja (gondolom értitek miért erre esett a választása). Szerencséjére perverzsége nem tűnik fel senkinek, mert másnak mutatja magát, de ebből egyik nap hátránya származik, ezért meg akar szabadulni a “látszatától”. Felkeresi a közeli dombon lévő macska kőszobrot, aminek állítólag varázsereje van: elveszi, amire nincs szükséged és odaadja valakinek, akinek kell.

Tsutsukakushi Tsukiko:
Elsőéves ugyanabban az iskolában, ahol Yokodera is tanul. A macska kőszobornál találkozik Yokodera-val. Ő azért keresi fel a szobrot, mert meg akar szabadulni érzelemkifejező képességétől, hogy ne tűnjön olyan gyerekesnek.

Tsutsukakushi Tsukushi:
Tsukiko nővére és az atlétika klub keménykezű elnöke, ami miatt csak “Az acél királyőjének” (röviden Acélkának) hívják. Yokodera-nak akarja adni az elnöki posztot, de ő mivel nem a sport miatt van itt, nem akarja elfogadni. A gond csak annyi, hogy a látszata miatt nem tudja ezt megmondani az elnöknek, és igen, ezért akar megszabadulni álcájától.

Azuki Azusa:
Első ránézésre az iskola laposmellű hercegnője, de jobban megfigyelve sokat dolgozik, hogy ezt a látszatot fenntartsa (másodikra is laposmellű, az nem változik). Hogy ezt könnyebben tudja csinálni, ő kapja Yokodera látszatát.

Történet:

 

(a történet egyik része a szereplőknél van leírva, így ajánlom, azt olvasd el előbb)

Most, hogy mindenki megkapta amit szeretne, boldogan mennek másnap suliba. Mivel már nincs, ami visszafogja Yokodera perverzségét, ezért gond nélkül kimond mindent, amit gondol, ezért hamar elnyeri a Perverz Herceg címet. Sem Yokodera-nak, sem Tsukiko-nak nem tetszik, amit a kőszobortól kapott, így elhatározzák, hogy megpróbálják visszaszerezni eredeti énjüket. Később egyre többször tűnik fel a macska kőszobor: szobor formájában, vagy valakit megszállva, ezzel egyre több bonyodalmat és fejtörést okozva szereplőinknek.

Vélemény


A grafika szép, az opening és ending nagyon el lett találva, a szereplők szerethető figurák, a történet egyedi, izgalmas, tele van történésekkel. A készítőknek sikerült megoldani, hogy a rengeteg perverz poén ne vegye el a történet elől a helyet. Ha röviden kéne megfogalmaznom, akkor egy mestermű. Ajánlom mindenkinek, aki egy jót akar szórakozni, hiszen egy ilyen történet bárkinek jó szórakozást nyújthat, de az ecchi fanoknak KÖTELEZŐ darab. Én csak ajánlani tudom.

Online részek:
01.rész 02.rész 03.rész 04.rész
05.rész 06.rész 07.rész 08.rész
09.rész 10.rész 11.rész 12.rész
Special: Hentai Ouji to Warawanai Neko. Special: Henneko BBS
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 08. rész 10. rész
11. rész 12. rész

 

KategóriákH